Kao što piše u naslovu zanima me gdje je bolje držati autosjedalicu na sicu kraj vrata ili u sredini,riječ je o onoj chiccovoj stolici za veću djecu od 18-36 kg?Ako ima već negdje o tome može li link pa onda izbrišite
Kao što piše u naslovu zanima me gdje je bolje držati autosjedalicu na sicu kraj vrata ili u sredini,riječ je o onoj chiccovoj stolici za veću djecu od 18-36 kg?Ako ima već negdje o tome može li link pa onda izbrišite
najbolje je u sredini zadnjeg sjedista, ako imas pojas na tri tocke vezivanja (cesto je sredina s pojasom samo na dvije tocke) i ako sjedalica pase tom mjestu u sutu (cesto je to mjesto ili uzdignutije od drugih)
inace, ako nema uvjeta za sjedalicu na tom mjestu u autu, onda je svejedno gdje, ali svakako na zadnjem sjedistu, a nikako ne na prednjem
Manja Dorina sjedalica je uz prozor,a Markovu držim u sredini da budu blizu da se zabavljaju,ali ipak me kopkalo bi li bilo bolje da i nju stavim uz drugi prozor.Još samo pitanje u vratima imam po 2 zračna jastuka jeli to opasno ako je stolica uz vrata,u papirima od auta se ništa ne govori o jastucima koji su nazad samo o suvozačkim.Nakon sudara ovo ljeto imam miljon pitanja!
Od bocnih zracnih jastuka nema opasnosti jer se oni ne otvaraju kao prednji tj. otvaraju se u visinu i stranu a ne u dubinu.
Hvala cure!
Da se i ja prikrpam s jednim pitanjem: Nika i Maja su nam ovaj vikend montirale novu sjedalicu, Romer, 9-18 kg. Hvala cure!!!![]()
Zaboravila sam vas pitati: sjedalica je montirana iza suvozaca. E sad: da li je bitno da je to prednje sjediste pomaknuto sto blize prema natrag, odnosno da se skroz pomakne otraga, skoro do nozica, ili je bolje da bude sto vise pomaknuto unaprijed, ak me kuzite? Ili nema veze??
Misliš ako prednje sjedalo prisloniš na autosjedalicu? Nisam skužila...
Prisloniti niti ne možeš, pa si valjda mislila koliko treba biti razmak.
Nema veze, samo pazi da djete ima mjesta za noge![]()
Ma da mislila sam da li bolje da prednje sjedalo pomaknem što više naprijed ili što više nazad, bliže nožicama.Nika prvotno napisa
Hvala!
Sasvim ti je nebitno.
Bitno je da i ti i djete imate dovoljno mjesta.