-
Mali plod...molim pomoĆ!!!
EH, 31.3 imala sam inseminaciju 14 dan beta je bila 128.8...jucer na uzv gin mi je reko da je plod mali za 5 tjedan...a koliko znam u 5 tjednu se nemora ni vidjet....neznam sta da mislim???
Osim toga zbog višeg broja folikula tražio je dali ima jos slucajnoo negdje...strah od vanmaternične...i bam....desni jajnik i jajovod mi je nedostupan i nepregledan zbog jako, jako napuhanih crijeva...zbog kojih nemogu ni sjedit...vec danima trazim nacin da si olakšam ali sto god konzumiram nema uspjeha!!!!IMA LI NETKO NEKI DOBAR RECEPT!!!
-
amela želim ti mnogo sreće, i da je s trudnoćom sve uredu.
Kada ideš opet na pregled ? Po datumima već krajem ove sedmice je 6, sedma, pa će uzv. bit jasniji.
Što se tiče probave imala istih problema, e sad instant riješenje su ti glicerinski čepići ( smiju ih trudnice), a kasnije održavaš sa dosta kiselog, voća i jednom tabletom od 300-400mg magnezija dnevno ( mislim da one ne mogu odmoći svakako).
Javi šta se dešava, ja čuvam fige da bebolinac napreduje.
-
Potpisujem MMK i zanima me kod kojeg si doktora?
-
Amela, bez da znam u kojeg si doktora, je li te gledao onaj koji te inseminirao, i je li to sve bilo u BIH, ne mogu ti ništa pametno reći na tu temu, osim da bi, po simptomima, mogla imati hiperstiulaciju - puno folikula, ne bole te tu crijeva, nego eventualno povećani jajnici, tu je bitno UZV praćenje i pijene puno tekućine i reltivno mirovanje.
Ako te gleda neki dr koji nije MPO, ja bih išla kod nekog koji se baš bavi med. potpomognutom oplodnjom.
A propos savjeta kod koga ići, najbolje nakači se na BIH topic, mislim da ga je otvorila laky (a nju i možeš preko PP-a pitat za savjete koga zaobilazit, a koga ne). Naime, iskreno, bilo je svakakvih natpisa o tome kako se radi potpomognuta u BIH pa bih se raspitala, na tvom mjestu, kod forumašica u BIH o njima.
Vezano za ev. hiperstimulaciju, ako ne možeš mokriti, ako te boli dok hodaš itd. - to bi bili znaci alarma. Imaš na vrhu ove stranice, u sklopu Brošura o neplodnosti od Rode, fantastičnu i jednostavnu tablicu sa simptomima hiperstimulacije prema kojoj se i pacijenti mogu rukoviditi i kužiti kad je pani-stani za javljanje dr-u.
Sretno!
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.04.2010. at 12:20
-
Drage moje hvala na podršci, na VV sam, i gledao me isti doktor i sto god rekao danas je potvrdjeno beta se u 7 dana nije poduplala....ostala je na 249....
NADA UMIRE POSLJEDNJA!!!!
-
amela, žao mi je, javi se kad saznaš nešto novo.
-
Amela, žao mi je
-
-
Amela, žao mi je, ako si na VV-u, nema nikakve dvojbe da si u odličnim rukama, a propos potencijalnih komplikacija, tu bih bila apsolutno mirna. Ako dobro razumijem da se beta u 7 dana nije poduplala, tj za 7 dana je od 128 porasla na samo 249 (u dva dana bi se trebala poduplati), tu, na žalost, koliko ja znam, nade nema za ovu sad trudnoću, ali bitno je popratiti kako će se stvar razvijati, a s VV ekipom si u fantastičnim rukama. Sretno za ubuduće i za sada, da prođe bez komplikacija, MPO liječnici kažu da je pozitivna beta dobra indikacija skorog budućeg uspjeha
.
-
Amela žao mi je, ali neka ova beta bude uvod ( nažalost bolan) u uspješnu trudnoću u narednim mjesecima.
-
Zao mi je amela
, negubi nadu draga....
-
Hej drage moje...evo me nakon laparo odklanjanja desnod jajovoda i kiretaze...s obzirom da je jedan mis ostao na pravom mjestu....demo dalje!!!
P:S: Svaka čast ekipi liječnika i sestara u Petrovoj na CEF 1, zao mi je sto od pocetka nisam tamo isla...ali sad definitivno kupim papire s VV...dosta je bilo povlacenja....
-
Amela samo hrabro naprijed!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma