Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Sokovnik koji se lako čisti ručno ??

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Sokovnik koji se lako čisti ručno ??

Pozdrav svima..
    Uglavnom mislim kupiti majci sokovnik budući da smo i ona i ja ljubitelji zdravih sokova, a u trgovini su sokovi nezdravi, a i skuplji...
    Problem je što ona nema perilicu suđa nego sve pere ručno pa ne bih htio da se muči sa ovim sokovnikom..
    Osim lakog čišćenja sokovnik bi trebao biti top kvaliteta - znači da se cijelo voće iskoristi i da se dobije što više soka i izgubi sto manje vitamina i minerala
    Imate neku preporuku za takav sokovnik?

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo ti link na moj,
    ja cijedim sokove skoro svakog jutra i minimalan je posao koji imam sa ovim aparatom:
    http://www.shoppingpoint24.com/image...e/50544631.jpg
    ima i slicnih, raspon je cijena, ja kako sam skontala uglavnom se razlikuju u vrsti plastike/metala od koje su napravljeni!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa Vidi poruku
    evo ti link na moj,
    ja cijedim sokove skoro svakog jutra i minimalan je posao koji imam sa ovim aparatom:
    http://www.shoppingpoint24.com/image...e/50544631.jpg
    ima i slicnih, raspon je cijena, ja kako sam skontala uglavnom se razlikuju u vrsti plastike/metala od koje su napravljeni!
    A koji je to sokovnik? Ne vidi se na slici pa mi reci ime ..
    Kako ga pereš i koliko vremena ti treba?
    I dal si imala prije neki sokovnik koji se teze cistio pa da imam sa cime usporedjivati..

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako se ne varam imam ovaj:
    http://www.prodaja-ponuda.com/sokovn...anski-aparati/
    Odličan je. Lagano se čisti, svi dijelovi su totalno odvojivi, čišćenje traje kratko, odlično ocijedi sok, nema puno otpada,...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ok thx.
    A moze netko reci kakvo je ciscenje onog sokovnika sto se prodaje u Top Shopu, sokovnik Jack LaLanne ?
    Osim toga razmisljam da i kupim one spore sokovnike koji su skuplji, ali ne unistavaju termicki vitamine i minerale sto vecina ovih "brzih" sokovnika radi.. Kako se oni ciste

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Taj Jack LaLanne ima moja prijateljica i prezadovolja je sokovnikom. Pretpostavljam da se i lagano čisti, nikad nije spomenula drugačije.
    Mada, ne znam što smatraš pod "teško" ili "lagano"? Svaki sokovnik treba očistiti nakon uporabe, a to zahtijeva rastavljanje uređaja na dijelove. I uvijek je to čišćenje nekakav posao (koji mene užasno nervira).
    Kad izmisle sokovnik koji uopće ne treba čistiti, to mi je onda ok, ovako ovo su samo nijanse. Jednog se čisti malo više, drugog malo manje.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam dobila tople preporuke za taj Jack Lalaine sokovnik, da daje maximum! upravo sam ga naručila u TV shopu i ndama se dfa ću bit zadovoljna! kao član imam 20% popusta pa će me koštat 719 kn!
    šta mislite?!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pa sto manje vremena treba za ciscenje -> to bolje...
    Znaci rastavljanje + ciscenje, bilo bi dobro da je rastavljenje jednostavno, a da za ciscenje ne treba koristit silu i četke...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, ali citam da taj Jack LaLanne unistava vitamine jer je prebrz pa dolazi do zagrijavanja..
    Primjetio sam nekakav Samson sokovnik gb 9000 , prodaje se po cijeni 2300 kn, ali ne unistava vitamine.. E sad nisam siguran dal je on dobar i za narance i jagode ili samo jabuke, kruske i ostalo tvrdo povrce?
    Navodno se ne moze u njega staviti niti cijela mrkva nego treba sve rezati na male komadice..
    Prodaje se na ovom sajtu : http://www.milja.hr/sokovnik-samson-slike

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja imam Jacka L. i prezadovoljna sam njime. Lako se rastavlja i čisti. Imam suđericu doma, ali ga nikad nisam prala u njoj.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nightmarian prvotno napisa Vidi poruku
    A koji je to sokovnik? Ne vidi se na slici pa mi reci ime ..
    Kako ga pereš i koliko vremena ti treba?
    I dal si imala prije neki sokovnik koji se teze cistio pa da imam sa cime usporedjivati..

uh, tek sada sam vidjela tvoje pitanje!
    evo ti dva linka na sokovnike koji su vrlo slicni, i oba modela su mi super:
    Philips Entsafter Essential HR 1858/90
    Gastroback Design Multi Juicer 40127 Entsafter
    raspon je cijena, ima vrlo slicnih pod-modela, ali ipak treba gledati da ne bude previse plastike.

meni jutarnja procedura sa cijedjenjem svjezih sokova traje 10-15min (max). najvise vremena mi odlazi na kraju dok se na posuse svi dijelovi, kao i na ciscenje povrca, ali sve zajedno je vise nego OK, narocito kada se uzme u obzir korist za zdravlje i poboljsanje kvaliteta zivota koje svjezi sokovi donose.
    by the way, ovaj phillipsov model podnosi sasvim velike dijelove povrca, npr. cveklu samo na 4-5 dijelova presjecem, i super je stabilan.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jos nesto,
    omiljeni jutarnji sok mi je definitivno cvekla-mrkva-jabuka kombinacija.
    moze da se cijedi svega 2 puta sedmicno, i onda cuva u frizideru.
    na cvekla-mrkva-jabuka kombinaciju ja ucijedim jos po pola limula svako jutro. ponekad variram citrus (grejp, limeta) ili ubacim i komadic ingvera, za nekoliko mjeseci je ova kombinacija vratila moj imuni sistem iz kome...

sto se tice ostataka voca iz sokovnika, kada je ostatak veci moze odlican kolac da se napravi (doda se griz, braun secer, ulje i jedan prasak za pecivo, super kako divan vlazan i zdrav kolac ispadne). javi ako i ti imas neki dobar recept

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sto se tice ostataka voca iz sokovnika, kada je ostatak veci moze odlican kolac da se napravi (doda se griz, braun secer, ulje i jedan prasak za pecivo, super kako divan vlazan i zdrav kolac ispadne). javi ako i ti imas neki dobar recept[/QUOTE]

ovo zvuči super

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo ovaj. Ima puno dijelova, ali se relativno lako cisti.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ovo je moj http://zena.hr/webshop/artikl/sokovn...xc_kp60sa/8599 i prezadovoljna sam, em je vrlo funkcionalan, izvuce sav sok iz voca, nema puno otpada, em se stvarno lako cisti. Rastavlja se u 3 velika djela i to se moze prati u perilici suda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •