-
Evo ja sam došla malo pohvaliti svoju malu bezpelenašicu, unatrag tjedan dana počela je jasno i glasno tražiti pipi kad joj se piški, čak i mene ponekad iznenadi, ali ona stvarno pita. Kad je pitam, a njoj se ne piški kaže nema. Preponosna sam na nju.
Inače mi nismo bezpelenaši od rođenja, nosila je platnene, a zbog kukova je nosila i abdukcijske gaćice pa nismo ni pokušavali bezpelenašiti. Kad smo se toga riješili, negdje sa 7 mjeseci počeli smo je stavljati na tutu i ja sam pokušavala loviti znakove. Zatim smo neko vrijeme bili polupelenaši dok se nisam ja ohrabrila i probala joj skroz skinuti pelene. Bilo je pišanja posvuda, ali imali smo i veliku potporu okoline, dida je ponosno nosa na wc i svima se okolo hvali kako je bez pelena.
Inače i starija sekica koja je nosila jednokratne pelene se riješila i noćne i dnevne sa 1ipo godinu, nju sam isto rano počela stavljati na tutu i to za kakanje pa mislim da je to pomoglo da se tako rano odvikne.
Malo sam odužila, nadam se da vas nisam udavila, ali danas sam baš oduševljena i mislim da možemo pospremiti naše krasne pelenice
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma