Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: S bebom u busu

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno S bebom u busu

Zanima me da li je netko putovao busom sa bebacem?

za jedno dva tjedna bi trebali ici kuci, a nemozemo nikako srediti prijevoz autom, pa smo razmisljali o ovoj soluciji. L. ce tada imati 10 mjeseci, put traje 5 sati, i nemamo nikakvih presjedanja, dakle mm bi nas odvezao do kolodvora, ukrcao, a netko bi nas docekao na odredistu. Za hranjenje mi nije problem, cica je na usluzi 24/7 , ali kako sa presvlacenjem, pa sto ako bude nervozna, bojim se da drugim putnicima ne smeta, kako vezati sjedalicu (jos smo u jaju, pa nekako mislim da ne bi trebalo biti problema, ili?)..

Bilo kakvi savjeti ili iskustva su dobrodosli ..
    Posljednje uređivanje od Mellyca : 19.04.2010. at 23:20

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nema šanse da vas tm odvede i vrati se?

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bojim se da ne. ili busom ili nikako..

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo s Lovrom kad je bio mali (9mj) putovali vlakom. jel postoji ta opcija? nekako mi se cini bolja, mozes i pelenu presvuci u separeu. bar veci dio puta, a onda kraci, do odredista, busom.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo i mene s nekim drugim prijedlogom. Ja sam npr. često s bebom išla u Zadar avionom - beba ne plaća ništa, a za mene je povratna karta bila oko 400 Kn. To je stvarno povoljno, a vrlo brzo stigneš na odredište. Mala bi počela cicati pri uzlijetanju i stala bi pri slijetanju - divota! Imaš li šanse za neku takvu soluciju?

Možda imaš barem u blizini svog odredišta neki aerodrom, pa te netko tamo pokupi i doveze doma....

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi smo išli busom - beba (11mj) u jajetu na sjedalu do mene. Presvlačio se kad je bus stajao, s tim da je prespavao cijeli put. Ako bude nervozan, biti će ti na rukama tj na sisi, a za druge putnike se ne brigaj. Mi smo tada pokušali pronaći bilo koju drugu opciju od aviona do rentanja auta, ali je ovo isalo jako elegantno. Probaj ponijeti hrpu zanimljivih igračaka za svaki slučaj. Sretno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo išli s klincem ( 12 mj) ( nismo imali auto tak da smo htjeli najmanje putovati) na more, kolica utpali u gepek i stvari, malac gore s nama, problem je bio u tome da je put trebao trajati cca 2 sata , a trajao je samo 4 sata, jer je trebalo ostaviti ljude usput, ztak da se naoružaj s klopom ( ono kaj on jede), u povratku sam mislila da bumo direkt za Zagreb, ali opet čovac zaboravio pol ljudi i opet proputovali najmanje 3 sata više neg smo trebali, tak da sam muža poslala usred Opatije da klincu kupi jogurt i kruh. Pošto je bilo mjesta mi smo se smjestili gdi nam paše, i cical je kad je htio. Presvući ga možeš i u jajetu.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.05.2010. at 08:15

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo s Lovrom kad je bio mali (9mj) putovali vlakom. jel postoji ta opcija? nekako mi se cini bolja, mozes i pelenu presvuci u separeu. bar veci dio puta, a onda kraci, do odredista, busom.

meni se isto ovo čini najbolja opcija sa malom bebom, ma i sa većom djecom ako postoji mogućnost naravno, makar mislim da je čitava hr povezana željeznicom ako se ne varam. u busu je i meni koma putovati ko sardina, a sa bebačem si ne mogu ni zamisliti. pa onda još upiči sunce sa strane gdje sjedš s bebom...
    Posljednje uređivanje od moia : 05.05.2010. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •