E dok ovo nisam skužila, bilo mi je zaista teško..., a to je bilo tek prvih par mjeseci M. života.
Na sreću, plakala je uglavnom dok je imala grčeve, a sada, sa svojih 9 mj. plače jedino kada ju noću probudi podrig. Zna da sam uvijek tu za nju, ima potpuno povjerenje u mene jer zna da nikada ne treba plakati (čitaj vrištati, derati se...) da bih ja došla vidjeti što joj je.
To znači da bez problema može s dedom i bakom provesti 2-3 sata vani u šetnji, na ljuljama, spavajući u kolicima, u gostima kod drugih ljudi... gdje god jer zna da će ju dočekati nasmijana i vesela mama (i odmah joj dati siku).
Evo, ja spavam nekada 4,5 sati na dva puta (i to samo zato jer većinu noći provodim pred kompom jer danju nemam vremena pa mi to dođe kao ispušni ventil) i još uvijek sam normalna. Istina, stan je pomalo zapušten, kuham na dva puta jer nam se uvijek ispriječi nekakvo spavanje, peglam kad veš dođe do plafona ili ga uvalim svekrvi...
Još uvijek si ne mogu priuštiti i otići na kavu, šoping, kod prijateljice bez M. i to ne zato jer nemam za to uvjete nego zato jer me to niti ne zanima i nije mi predstavljalo nešto ni dok nisam bila trudna.
Ok, možda bi mi nekada dobro došao kakav (punk rock) koncert, no to ću si priuštiti za koju godinu kada M. više ne bude dojila i kada bude bez beda i svojevoljno htjela prespavati kod bake i dede.
Najveći mi je gušt kada M. nema navečer posla pa možemo pogledati film i naždrokat' se kokica (prije nekoliko mjeseci sam mislila da ću to moći tek sa M. 5 godina, ali eto, nije tako dugo trebalo... iako sam i tada bila sretna i vesela jer se nisam ničem više veselila nego trenutku kada ona zakmeči od gladi, a ja legnem pored nje, izvalim siku i onda zajedno zaspemo u transu![]()

Odgovori s citatom