-
S koliko godina na pravi, veliki koncert?
Moje dijete (7 g.) je izrazilo želju da bi na koncert Lady Ga Ga ...
Gdje je saznala za koncert i od koga nemam pojma... Uglavnom jučer je došla, da ona želi ići - i točka 
Naravno, meni je ona premalena za takvu vrstu koncerta - zbog gužve, glasnoće, neprimjerenosti sadržaja koncerta ...
No, s druge strane, ako baš želi ići, na neka mjesta u gornjim redovima Arene bih možda mogla i pristati ...
Znam da nema pravila, ali s koliko godina bi bilo primjereno da djeca idu na takav veliki koncert?
(Prošlo ljeto ispred nas na U2 je bila obitelj s dva dečka od cca 10 godina i prostajali su i pjevali uz svog oca - očito velikog ljubitelja - cijeli koncert...)
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 28.04.2010. at 17:01
-
Ne znam odgovor na tvoje pitanje. Ali na Bajaginom koncertu, zimus, bas blizu nas bili su roditelji sa dvoje dece, devojcica mozda 6-7, a decak 8-9.
Klinci su se ludo zabavljali, a i roditelji! U nekom trenutku su ipak otisli, malo pre kraja koncerta.
Mislim da je izvedivo, mozete probati.
-
Moj sin (7,5) je bio sa svojim tatom i troje bratića/sestrični teeneagera na koncertu Rammsteina ove godine.
Preživjeli svi (malo bilo vruće
).
-
Bila sa starijom kad je imala 6godina na Severininom koncertu u Domu sportova jer je ona to tada jako željela, od tada redovito idemo na koncerte koje ona želi....baš bile u četvrtak nas dvije na Gibonniju. Vezano uz taj zadnji koncert, prvi put joj pozlilo jer je astmatičar, a nisu dozvolili paljenje klime jer im ona kao remeti zvuk...skoro mi se ugušila...
-
L. je bila na onom koncertu Hladnog piva, kad je to bilo 2008? znaci sa sedam
na lady gagu isto zeli ic, a zeli i mladja (5 god). ak cu skucat lovu za karte - idemo sve tri.
guzva nije nis strasno, priceka se par minuta da vecina izadje i gotovo. glasno nam je i doma, a neprimjerenost sadrzaja ja ne vidim (govorim, naravno, o nekakvom svom shvacanju neprimjerenosti)
-
hm, kad je fakat bilo HP na jarunu?
sad sam samu sebe zbunila godinom dogadjanja i njenim godinama
uglavnom - kad god da je bilo - ona je bila, a rodjena je 2002.
-
Ja bi vodila svoje da sam malo bolja mater. Ali ja želim u koncertima uživati i prepustiti se, bez čuvanja djece i gledanja oće mi se di izgubiti, oće ih tko pogaziti itd.
-
-
-
Baš prvi koncert je bio s nekih 2 godine, Gibonni, ali to je bio koncert za malo ljudi, onak intimna atmosfera, M je bila zvijezda večeri na tatinim ramenima, čak joj je Gibo i pjevao.
S 5 godina opet Gibonni, prvi red, ali na otvorenom.
I evo sa 7, u petak bila s nama na Gibonniju, pjevala i plesala dok nije pala od umora (a i vrućine).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma