-
skidanje sumnjivih madeža kirurški ili laserski i gdje
sorry možda ste već pisale ali tražim preporuke za skidanje mladeže čula sam da je bolje laserski da brže prođe u mom slučaju vjerojatno bi se neki trebali rezati za analizu a neki možda i ne pa me zanima da li je neko to radio u Zg kod privatnika i bio zadovoljan puno hvala unaprijed
-
Zašto bi radila kod privatnika kad možeš preko HZZO-a?
Na Rebru na plastičnoj kirurgiji možeš obaviti.
Jedan dan dođeš u ambulantu na pregled, dogovoriš termin i sve ti je gotovo vrlo brzo i ideš kući
-
Ja sam skidala madeže u dva navrata u poliklinici Nola. Dr Nola je odlična, brzo je gotovo, ne boli, nemam nikakav ožiljak. Svi madeži po defaultu idu na analizu, to je uključeno u cijenu. Mislim da je rezultat bio brzo, zaista se ne sjećam za koliko.
Jedino što je relativno skupo (ako ih imaš dosta za skinuti).
-
Kod privatnika ide brže, ali je puno skuplje - u jednoj poliklinici cijena pregleda je 300 kn, a dermatoskopije 200kn. Cijena odstranjivanja madeža je od 850 kn na više, a to ovisi veličini samog madeža tako da to određuje liječnik kod pregleda, i svaki madež se šalje na patohistološku analizu, koja je još 250 kn po madežu. U državnoj bolnici čekaš red, ali je jeftinije (plaćaš oko 200 kn, bez obzira na uputnicu, ali ja nemam dopunsko tako da vjerojatno i to igra ulogu). Ja sam odstranila madež na Šalati, zadovoljna sam uslugom. Madež je bio na leđima, tako da mi je svejedno kako izgleda ožiljak (na kontroli su mi rekli da je jako lijepo odstranjen, a ja im vjerujem
)
S pristupom na Rebru nisam bila zadovoljna tako da ga ne mogu preporučiti.
-
Osoblje foruma
Ima jedan cijeli ogromni topic o madežima, idem naći.
-
Osoblje foruma
-
puno hvala na brzim odgovorima odoh na link...
-
Bio je još jedan topic, sjećam se da sam postala o tome (a nisam na ovom s linka)
-
molim vas savjetujte me..imam manji ispupceni,okrugli mladez sa strane nosa i zelim ga skinut,boje koze je i vise izgleda kao mala bradavica,prije mi nije smetao ali sam ga cesto znala zagrebat i sada mi to vec smeta,bila sam na pregledu kod svog doktora koji me poslao dermatologu koji je utvrdio da je mladez a ne bradavica i da je potpuno bezopasan i ako mi se nesvida da ga mogu uklonit i da ga kiruski ostranim na uho grlo nos u Splitu sad na jesen...srah me da ne ostane oziljak jer koliko sam citala po forumima vecinom kazu da su im ostajali ruzni oziljci,da je na nekom drugom mjestu nebi mi smetalo ali ipak to je lice...i dali je postupak bolan,nosi li se kakva gaza,flaster ili nesto tako nakon i ako je koliko dugo te koliko treba da prode sve?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma