-
Jaslice u Dubravi i okolici Dubrave
Dakle, tražim popis vrtića koji imaju jaslice...jer nemaju ih svi, zar ne? Ili sam u krivu... Mi smo locirani u Dubravi i pošto sam friška u ovom kvartu, nemam pojma kako stoje stvari sa jaslicama ovdje. Pa vas molim za pomoć i neku dobru informaciju.
Moj kROKOdilček će 1.10. tek biti godinu dana star i duboko se nadam da ćemo ipak negdje upast..u državni ili u privatni...iako sam svjesna da ćemo prvo biti na listi pa ako bude mjesta...
Ja moram delat jer treba otplačivat kredite...a nema nam tko baš pomoći u čuvanju mališe 
UPOMOĆ!!!
-
Na www.zagreb.hr imaš popis vrtića i grupa koje imaju (jasličke, vrtićke, broj djece itd.)
Ja znam za Sunce (Poljanice), Medo Brundo (Poljanice), Poletarac (Stud. Grad) da imaju jaslice ...
-
Hvala ti Vrijeska na odgovoru..
Bila sam već na toj stranici i pronašla popis privatnih i gradskih dječjih vrtića Grada Zagreba sa adresama, brojevima telefona, faksa i odgojno obrazovnim programima koje provode. Ali nigdje u tom word dokumentu nema da li imaju jaslice ili ne...ili ja krivo gledam...? Gdje si ti našla te podatke o grupama koje imaju (jasličke, vrtićke, broj djece..)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma