Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Jeftine baterije (button a i druge)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Jeftine baterije (button a i druge)

Zna li netko gdje se mogu kupiti one button (male okrugle) baterije a da je cijena povoljna? Tamo gdje sam pitala izlazi da me vise kostaju baterije nego sto je dosla igracka?!
    Prije sam kupovala baterije u tvornickom ducanu croatia baterija (u Koturaskoj) ali taj vise nije radio kad sam zadnje bila tamo. Zna li netko neki drugi slican ducan?

Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

http://forum.roda.hr/threads/51803-B...sviralice-quot

meni je bio super savjet od pužića kupiti jeftinu igračku u kineskoj trgovini i izvaditi baterije! Probala stvarno traju isto dugo kao kad kupiš nove

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala DANI***!

Ja sam tražila po pretražniku ali samo naslove, pa ovu temu nisam skuzila. A i meni treba za te svirajuce slikovnice, mala ih obozava. Nis, sad cu mami javiti pa nek ide u potragu.

Inace, i mi smo se sjetili tih kineskih igracki, ali te koje imam iz nekakvih satova nisu dobar tip (preslabe su). Srecom, bile su dobre za jednu drugu igracku

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Imaš dućan s baterijama na Trešnjevki, zgrada pored Crosca, ispred ima veliki parking (preko ceste je Grawe zgrada), to je Vukovarska ulica, 100m od trešnjevačkog placa. Takvih malih okruglih baterija ima od 7 kn pa na više. Bio je svojevremeno jedan i na zelenom valu, mislim da na onom potezu prije Zrinjevca u smjeru istoka.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nia,

Hvala, znam za taj ducan, bila sam 50m od tamo pred par dana i zaboravila potpuno da je tamo taj ducan :lupasecekicempoglavi:
    Ja sam ga u stvari koristila za odlaganje starih baterija par puta, prije nego su stavili u skoro sve Konzume kutiju za baterije...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Nia,

Hvala, znam za taj ducan, bila sam 50m od tamo pred par dana i zaboravila potpuno da je tamo taj ducan :lupasecekicempoglavi:
    Ja sam ga u stvari koristila za odlaganje starih baterija par puta, prije nego su stavili u skoro sve Konzume kutiju za baterije...
    Eto, prošeći ponovo do njega, ima zbilja povoljne baterijice za igračkice Ja sam ovaj tjedan taman kupovala 2 vrste, jedne su bile po 7 kn, a druge (sitnije) po 12 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •