-
Otečeni gležanj
Trudna sam, u 19. tjednu, ali mislim da moj problem nije posljedica trudnoće.
Otečen mi je cijeli gležanj lijeve noge - samo lijeve. I pitam se zašto. Ne boli me ništa, a mislim da nije voda (samo u jednoj nozi?)
Inače su mi u trudnoćama eventualno neznatno oticali gležnjevi, najčešće pred porod i to obje noge ili kad je bilo jako vruće. I to je znala biti voda, jer kad sam stisnula na određenom mjestu, ostala bi udubina.
Sad toga nema.
Primijetila sam kad sam došla jučer s posla (sjedeći posao, al se svaki čas prošećem i dok sjedim imam noge na povišenom), i nije se ništa smanjilo do danas.
ŠTo bi to moglo biti?
-
evo da sama sebi odgovorim.
Je, povezano je s trudnoćom, i da, počela sam skupljati vodu.
Lijeva noga mi bude jače natečena od desne.
Lijek? Vikend! Kad sam doma i više u pokretu ili više puta dignem noge u zrak kak treba, onda prođe.
Do ponedjeljka.
-
ista stvar i kod mene, ali desni gležanj
pitam se, pitam kako će to izgledati u trudnoći - pa neću valjda 9 mjeseci ležati s desnom nogom u zraku
-
Moja je prijateljica imala taj problem od 33tj do poroda (upravo zbog tog gležnja je išla na indukciju s 39tj)....
Pregledala ju je hrpa liječnika, od ginekologa pa do neurologa, išla je na razne pretrage i svi se redom čudili da takvu oteklinu nisu nikad vidjeli, a bome nisu znali ni uzrok....
Samo znam da nakon poroda nije ništa splasnulo, već je primala svaki dan neke injekcije da nebi došlo do tromboze....
Eto, nadam se da vas nisam preplašila al ipak se javite liječnuku ako ne splasne.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma