-
Mirovanje u trudnoĆi
DRAGE TRUDNICE, MOLIM SAVJET! U 8 MJ SAM TRUDNOĆE, 32 +4. PRIJE 2 TJ BILA SAM NA PREGLEDU I DOKTOR MI JE REKAO DA SAM SE OTVORILA, 1ČL.TIJESNO PRST, REKAO MI JE DA MIRUJEM I DAO PARTUSISTEN 4 xDNEVNO. OVO MI JE TREĆA TRUDNOĆA, U PRVOJ SAM ISTO MIROVALA U BOLNICI 7 TJ, A U DRUGOJ SAM SE OTVORILA U 34 I ISTO 2 TJ. PILA PARTUS., VEĆ 2 TJ. MIRUJEM , I NEMAM PRITISAK , ALI IMAM ČESTE BOLOVE U DONJEM DIJELU LEĐA S DESNE STRANE VIŠE, KAO DA ME IGLE PROBADAJU, A U PRVOJ TRUDN. SAM IMALA PRIJEVREM. KONTRAKCIJE I DOBILA INEKCIJE ZA UBRZAN RAZVOJ PLUĆA., NISAM SIGURNA JESU OVO KONTRAKCIJE, ILI ŠTO MOŽE BIT, JER NEMAM STEZANJA U DONJEM DIJELU STOMKA. IDEM OVIH DANA NA PREGLED , PA ME STRAH DA ME NE OSTAVI U BOLNICI RADI TIH BOLOVA, A I TAMO BI PILA TABLETE I MIROVALA,ZNA LI NETKO ŠTO MOŽE BIT? IMAM PROBLEM I SA UKOČENIM RUKAMA, NAJVIŠE SA PRSTIMA, UTRNUTI SU MI VEĆINU DANA, NISAM DOSAD IMALA TAKVIH PROBLEMA.
UNAPRIJED ZAHVALJUJEM,
-
LULU, molim te da u postovima ne koristiš velika tiskana slova jer se to u forumskim nepisanim pravilima smatra vikanjem.
-
Lula, tu ti jedino doktor može odlužiti da li trebaš ostati u bolnici ili ne.
meni je osobno koliko god sam imala otpor prema čuvanju trudnoće u bolnici, on bi djelotvoran, jer doma nema šanse da bih se tako iskontrolirala mirovati
ukočeni prsti vjerojatno su stvar cirkulacije
-
Nemoj baš toliko brinuti,ovaj put može biti nešto sasvim drugačije pa možda paničariš bez potrbe.Sve i da te ostave u bolnici može samo pomoći bebi pa to imaj na pameti koliko god je teško ležati i mirovati.Kažem to jer sam u prvoj trudnoći odležala mjesec i pol i samo se dizala na wc i tuširanje a bila sam trudna 7 mjeseci.Vjerovatno te brinu i ljekovi i organizacija oko djece ali probaj taj teret podijeliti sa mužem i ukućanima.Drži se i sretno!!!
-
Ja sam odležala drugu polovicu druge trudnoće, a doma sam ostavila muža i jednogodišnjeg sina. Sve se može za dobru svrhu.... Ako ti preporuče ostanak u bolnici - ostani. Sve će se nekako riješiti.
Ja ne bih rekla da su bolovi koje opisuješ kontrakcije, valjda se bebica nekako namjestila i pritišće neki živac... Kako god bilo, poslušaj savjet liječnika i sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma