Ne znam gdje je tema sa popustima i sniženjima pa samo kratko: danas (29.4) i sutra (30.4) sve Alpina trgovine imaju 50% poputa na sav asortiman i sve načine plaćanja.![]()
Ne znam gdje je tema sa popustima i sniženjima pa samo kratko: danas (29.4) i sutra (30.4) sve Alpina trgovine imaju 50% poputa na sav asortiman i sve načine plaćanja.![]()
Kupila sam 3 para Bambi-papuča za iduću sezonu![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 29.04.2010. at 11:27
Ima koji njihov dućan od Savske pa prema zapadu?
Imaju neku talijansku marku dječje obuće Canguro, ja sam svojim klincima kupila par pari za vrijeme prošlog sniženja - jaaako sam zadovoljna, kožne, lijepe, solidno izrađene.
Na stranicama telefonskog imenika se mogu naći telefonski brojevi i lokacije njihovih trgovina, mislim da su u Ilici dvije na potezu Trg-Britanac, jedna je na Kvatriću, jedna u sklopu mercatora...
Ja bila (slučajno), meni tamo nema ništa, jedino ako kome trebaju gojzerice
Ja Ivi kupila neke sandalice za ljeto, a Janku neke polucipele. Ali njemu sam fulala broj.
Inace, cini se da je dosta toga vec razgrabljeno. Sve za kaj sam se bila zapiknula nije vise bilo broja.
Inače u onom dućanu sa svakakvim markama u Mercatoru ima sniženje 50% na Lacoste majice (a i neku drugu skupu robu) - ne sve, samo neke; ali ima npr. onih klasičnih polo majica dugih rukava po cijeni od 350 kuna.
U svakoj pomalo, ali bojim se da je sve već otišlo...kupovala sam u Ilici (kod Gundulićeve i na Kustošiji).
Ostalo je bilo samo nešto jako malih brojeva.
Posljednje uređivanje od čokolada : 29.04.2010. at 22:14
Jučer sam bila u Alpini- Mercator na Vukovarskoj i dječjih papuča više nije bilo, a cipela jedan ili dva modela...
Ima i jedan alpina ducan u Voltinom naselju, u istoj zgradi gdje je i DM ali sa sjeverne strane. Mislim da jako malo ljudi zna za taj njihov ducan...
Kakvo je tamo stanje s cipelama ne znam, namjeravam danas baciti pogled ako ima neceg za mene. Zadnji put kad sam bila je bilo prilicno malo brojeva i modela, bolje sam prosla u ducanu u Mercatoru...
MM je jučer Niki kupio papuče za vrtić za cca 50kn, ali isto kaže da je sve već prilično razgrabljeno!
ja sam katji kupila tenke i janu sandalice (koje nisu bile na sniženju)
zajedno 240 kn
dosta je probrano