Ukratko, moja svekrva me nakon poroda počela nepoštivati, smatrati me manje vrijedom i šikanirati, a sve jer po njenoma mišljenju: ne izgledam kao žensko, i predebela sam, ne držim do sebe.
Inače smo imale dobar odnos (sad ispada da je odnos bio "dobar" samo zato što sam joj zapravo bila "inkubator" za unuka) ali od kad sam iznjela svoje mišljenje o svojoj kilaži a to je: da me zaboli jesam sad debela il ne, boli me đon za sijedu kosu i nije me briga za nedepilirane noge, ona se prema meni užasno odnosi. Njene frendice dođu u kuču na kafu i bubnu nešto tipa: Ajme šta si to od sebe napravila...
Zadnjih tjedan-dva sve skupa je skoro pa nepodnošljivo, a danas sam se i rasplakala jer pored što me ona svaki dan maltretira sa dijetama i vježbanjem, dok sam šetala Špira 2 dečka od nekih 15 godina su se zaderali zamnom "debela"

Inače me ne diraju ovakve stvari, al svakodnevno slušanje o mom groznom izgledu mi zaista nije potrebno. Situacija je takva da sam mužu rekla da se želim preseliti jer ne mogu podnjeti par očiju na sebi svaki put kad se približim frižideru.
U 3 godine imala sam 3 trudnoče, ovo je prva koja je završila sretno, i kad joj rečem da imam vremena za opet izgledati "ženstveno i zgodno" sad mi to nije važno, ona argumentira sa tim da mi nije važno sad, al ako to salo ostane dugo nikad ga se neču rješiti.

Pored ovog, stalno mi spočitava da sam spora, da je ona kad je rodila sve radila brže jer sa dijetetom nikad nemaš vremena (yeah right, ja sve popolako pa opet sve stignem) i govori da se jako malo gibam da bih trebala u slobodno vrijeme iči gore dole po stepenicama u kući. Kad ja rečem da sam imala carski, ležala 7 mjeseci bez dizanja, ne spavam nočima jer sam stalno budna zbog djeteta, i pored toga odrađujem honorarno neki posao na kompjuteru kad mali spava, ona govori da su to samo izlike.

Meni je više puna pipa!!! I želim znati, dal je moguče da ljudima tuđi izgled toliko znaći da če promjeniti cijelo svoje ponašanje prema nekome samo jer je ta osoba po njihovom ružna i debela??? Jesu li ljudi zaista tako površni?!!