Ja mislim da bi se trebalo sve brisati i to odmah.
Baš sam htjela pp-ati moderatore kad sam se vratila i vidjela da tema još postoji, ali budući da je i Storma ovdje, evo prijavljujem na ovaj način. Ako treba, šaljem službeni pp istom porukom.

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
Možete onda slobodno ukinut skoro cijeli forum, jer se cijelo vrijeme priča o djeci, i to vrlo intimne detalje.
Što će ta djeca jednom reći na to? Nema veze jer nisu punoljetna, i trenutno mi odlučujemo za njih.
a što je sa onim silnim muževima, čija se privatnost nemilice razvlači po forumu? Nitko se nije
baš založio za njih?
Evo da odgovorim na ovaj post a mogu i na bilo koji drugi, većinom su slična mišljenja. Ovo je dobar primjer. O svojim muževima svašta pišemo. RG je napisala o svom mužu koje je vjere. Ali pretpostavimo da on svoju vjeru ne skriva i da neće imati prolema oko toga. Ja sam o svojem napisala da ga je majka žestoko razmazila i da mi često digne tlak. On je to pročitao pa smo temu nastavili kod kuće.
O svekrvama da ne govorimo. Ali većinom su to benigni podaci, od kojih može nastati neki trač, ali ne i ozbiljniji problemi.

Ipak, i inače volim upozoriti na sličan način kad se iznose neki nezgodniji podaci o članovima obitelji, upozorila sam ljude i preko pp-a i javno kad bi pisali recimo o djetetu koje krade ili objede na račun bivšeg partnera koje prelaze granice ukusa (nećemo o nickovima, jelte). Dakle ne radim ovo samo kad je riječ o gay populaciji.

Ali ovo je posebno škakljiva tema.
Radi se o curi koja se povjerila najboljoj prijateljici da je homoseksualka. Moguće da joj je to prvi put da se nekome povjerava. Ako se to sad pročuje, ona može imati problema na poslu, u obitelji. Osobno znam za slučajeve kad su roditelji fizički napali svoje dijete nakon što su čuli slične vijesti. Većina nas zna i za slučaj Ane Dragičević (a tko ne zna neka gugla). Ne igrajmo se s takvim stvarima.

Gjk je dobila dovoljno savjeta i sama kaže da je za nju tema završena. Još jednom, evo u svoje ime, molim moderatore da obrišu cijelu temu.