Pokazuje rezultate 1 do 50 od 221

Tema: Privatnost na forumu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

previše nazovi političke korektnosti, po mom mišljenju.

tko što napiše odgovoran je za to i točka.

evo npr da je krenem sad prat jednu od mojih zbornica, a imam materijala , što bi od tog nastalo?

ili da detaljno opišem sva sranja koja su mi se izdogađala u zadnje 2 godine i od kojih sam dobila povišeni šećer uz povišeni tlak ?( ne bezano za posao )

ne treba mi patroniziranje, seciranje i mudrovanje izluradi komentari dežurnih lonaca-poklopaca ... a to je nešto što se nauči , u mom slučaju, tek kad se pređe 10000 postova

ostali to shvate daleko brže
    jbg ja sam malo zaostala

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku

Ovo je jedino bitno i vrijedi uvijek. Premalo ljudi po forumima (nije ovaj jedini) ne promisli prije nego što nešto napiše. Isto je u 3d životu - premalo ljudi promisli prije nego nešto napravi ili kaže. A 10.000 postova je mnogima nedostižna granica... pa moraju učiti na teži način, kad ih život opali.

Privatnost na forumu ne može štititi osoblje. Kao ni u stvarnom životu, ne može nam javni pravobranitelj štititi privatnost u stvarima na koje sami imamo utjecaja (što govorimo i kako se ponašamo). To moramo činiti sami.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Poanta je jer se radi tome da je iznešena tuđa intimna situacija. I osobi koja ju je iznijela i koja snosi odgovornost za to neće imati nikakvih potencijalno neugodnih situacija - jer se ne radi o njoj. A spomenuta o čijem životu pričamo nije sama odabrala da tamo netko čita voli li ona ovo ili ono.
    Mislim lako je "preuzeti" odgovornost onda kada se ne radi o nama. Pitanje je bi li pokretači ovakvih topica Moja frendica je ovakva i onakva bili tako spremni pisati o toj temi, ali u prvom licu jednine.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Poanta je jer se radi tome da je iznešena tuđa intimna situacija. I osobi koja ju je iznijela i koja snosi odgovornost za to neće imati nikakvih potencijalno neugodnih situacija - jer se ne radi o njoj. A spomenuta o čijem životu pričamo nije sama odabrala da tamo netko čita voli li ona ovo ili ono.
    Mislim lako je "preuzeti" odgovornost onda kada se ne radi o nama. Pitanje je bi li pokretači ovakvih topica Moja frendica je ovakva i onakva bili tako spremni pisati o toj temi, ali u prvom licu jednine.
    Iznesena je tuđa intimna situacija, to je točno.
    Isto kao što je iznesena u temi o ženi koja trpi obiteljsko nasilje.
    Stvarno me zanima - zašto se tamo nije predložilo brisanje teme? Napominjem da nemam namjeru provocirati, iskreno me zanima.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 30.04.2010. at 12:32 Razlog: tipfeler

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •