-
Pročitala sam ovo sve i složila bih se s tim da je svakako bolje pisati o sebi nego o drugima, a ako se već spominju drugi, pripaziti da ima što manje faktora očite prepoznatljivosti (ako mislite da bi moglo doći samo do neugodne situacije, nikakve koristi).
No, jedna stvar mi nije jasna.
Zašto, zašto je ljudima uopće bitno čačkanje, guglanje i prepoznavanje ljudi u RL.
Čemu to?
Ja svaku temu ovdje nastojim promatrati kao životne, ali načelne,
kao korisne, upotrebljive, vrijedne razmišljanja, pouke (neke više, neke manje),
razmišljanja o sebi, drugim ljudima,
...kad netko iznese situaciju u kojoj se ne snalazi, mislim da će kroz razna mišljenja, možda koristan obrazac ponašanja naći i netko drugi tko se nađe u takvoj situaciji, ne samo pokretač topica.
Svojih sam osobnih, baš intimnih stvari, iznijela i ovdje i drugdje, cijelo brdo,
ne znam da me je itko ikad prepoznao u RL, osim onih kojima sam to i sama ispričala ili onih (odavde) koje sam i sama htjela, bez straha i nelagode, upoznati, jer praktički nemam što kriti, nisu tu nikakve sramotne stvari,
jako puno toga sam napisala,
a još više toga, što me istinski muči, sam prešutjela,
zato što mislim da mi ne bi bilo ništa lakše da sam ovdje iznijela, odnosno, sumnjam da bi mi netko mogao pomoći,
da sam mislila suprotno, možda bih i to pisala,
bez straha od prepoznavanja.
Ljudi pišu ljudske teme, svakakve, i nikako, nikako ne kužim, osim ako je motiv čisto druženje, kavica i ćaskanje,
čemu ta silna težnja za prepoznavanjem lica s foruma
Zašto je ljudima uopće bitno čije se ime i prezime krije iza neke priče???
Ja ne bih voljela zateći ljude na WC-u , ni dok se seksaju, pa što da onda idem čačkati koji su i što su.
Upoznala sam ovdje dosta cura preko FB-a ,
ili nakratko, površno, na nekim susretima, i ništa mi nije značilo to što sam pročitala prije ovdje, ništa....
opet s čovjekom krećeš od početka, ako ćeš uopće krenuti....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma