Ne kužim u čemu je problem, ja sam i za fotografije i za fejs rekla da je meni neprihvatljivo, meni je svejedno ako netko od vas objavi svoje fotografije, ali mi je bitno da ja ne budem.
Da pojasnim - mislila sam na fotografije i albume tu na Rodi prvenstveno, jer na fejsu nisam. Ja ne želim stavljati svoje ili fotografije djece na Rodu, ili bilo koji Forum, jer sam takva osoba - na taj način zatvorena. Jednostavno nisam taj tip, ne odgovara mi to. Nemam nikakav problem s time da netko stavi svoje fotografije (samo bitno da nisam ja na njima).
Znači ne fotografije osoba, fotografiju obleke, torte, cipela,... mi nije problem staviti.
Isto tako nisam osoba koja će se automatski odazvati na poziv na druženje - kavicu s nepoznatima, odnosno s osobama koje "poznajem" s Foruma. Možda jednom da, ali nemam veliku potrebu za time.
Nakon nekoliko godina na Rodi, sad imam več tu ljudi koji su mi virtualno dragi, čije mišljenje cijenim, sviđa mi se način razmišljanja,... i možda bih ih zato i voljela upoznati, ali inače nemam automatsku potrebu za upoznavanjem.
Što se tiče fejsa, ne želim se priključiti, jer mi je bit fejsa otvaranje profila pod svojim imenom i prezimenom (naravno može i drugačije), a to ne želim.
Ovijek ostavljam mogućnost da ću jednog dana možda otvoriti profil na fejsu, ako će to biti jedini način za kontaktirati neke prijatelje, ali opet bez fotografija iz gore navedenog razloga.
Ponavljam po stoti put mene ne smeta što drugi rade po tom pitanju, samo ne želim svoje fotografije i fotografije svoje obitelji.