Ajde još ću malo nadodati
Čim se prije prihvati da je najverovatnije štrajk počeo tim je lakše nositi se sa time i shvatiti da do daljnjega više neće biti " redovitog" dojenja, baš kad mi to želimo, kad bi trebalo itd... znalo je potrajati i po pet sati da nisu htjeli cicati, onda sam se iz petnih žila trudila smisliti na koji način dojiti... pa i naglavačke .

Najčešće nam je štrajk počeo zbog jakog otpusta mlijeka pa malo izdajanje sastrane u ručnik da taj jaki mlaz prođe pa onda ponovno davanje cice...

Pa su sljedeće padale sumnje da li je možda kakav nevidljivi soor i davanje rojazol gela...
....
Pa kad ni to nije pomoglo krenula su druga"divna" rješenja.. ali ima ih puno već prije opisanih na topicima : neće ciku, štrajk... pa ne bih se baš rado sad prisjećala
Uglavnom dva djeteta, dojenje na zahtjev, imali su različite razmake u dojenju, različita dobivanja na težini, dok je prva pucala svaki mjesec sa kilama, drugo djete unatoč istom trudu dobivalo jedva po granicama pa i manje, a unatoč tome odlično napreduje i sad je mali medonja buco i to baš od cice.

Htjela sam skrenuti pažnju da dobivanje na težini također ne mora biti jednako kod svakog djeteta da bi to značilo dobar napredak. Nekima treba više, nekima je dosta manje.

Sretno