treba mi za maškare. Može i tamno smeđa.
treba mi za maškare. Može i tamno smeđa.
crne tajice imaju u c&a i zari, ali koliko se tiče c&a treba naletiti da ima brojeva, ja sam jednom tražila ljubičaste i nisu imali ni jedne a za par dana sam našla veličinu za obje curke
vjerujem da bi tamo našla i majicu
M je trebala za priredbu crne tajice pa sam ih našla u M.a.n.i.
I ja sam danas kupila kostim za maškare za koji nam treba isto to - biti će ružičasto/crna mačkaNanoiBeba prvotno napisa
![]()
Ja NIKAD ne kupujem za klince na placu, al evo silom prilika kupila sam danas za curku crne tajice na Dolcu, i to mi se cine potpuno o.k, pamucne, nisu kineske, za 30 kn. Crne naime nisam nasla nigdje u gradu!!!
imamo slične kostime - moja će biti maca leopard. Iako sam kostim platila previše, nije mi žao jer mi je pun kufer princezasandraL prvotno napisa
U Amadeusu su imali plavih, nisam sigurna za crne i smedje.
Crne tajice sam vidjela u MTČ-u i Vrtuljku.
Imaju u King Cross-u, ali ne mogu se sjetit ime dućana..onaj sa rubljem..
Tezenis.
C&A, neznam u kojem sam vidjela, al imali su ziher.
Kupila sam na Dolcu, za 30 kn- možda će joj biti malo velike, ali više nije bilo brojeva. A gdje da nađem majicu?
Bilo je na Borongajcu (a možda ima i na Dolcu) tamne odjeće za dječake. Ako nema za kupiti, uzmi neku s otiskom i nek je dijete obuče naopako (sličica iznutra). Druga varijanta - kupiš crnu boju za farbanje pamučnih tkanina i obojiš...
Crnih majci sam vidjela jedino u Zari i Benettonu.
Meni tr4ebalo isto curki za maškare, pa sam tajice uzela na Črnomeračkom placu za 30 kn, a majicu evo baš sad u Av. Mall-u Sisley-evu za 79 kn. Ima samo natpis naprijed, al to neće smetati ispod kostima a i za kasnije je super za nošenje.
Kupila sam i majicu. 45 kn, dućan sa španjoslskom robom u Vlaškoj. Majica ima sliku ali ne smeta
E, bravo!
Ja jučer našla sinu tajice crne vel.8 također za maškare. Kineski dućan na Kvatriću - 30 kn. Majicu je sinoć probao moju (he he he, dugačka mu je ko suknja, ali baš takva i treba biti za kostim srednjevjekovnog čarobnjaka). Plašt imamo, masku imamo... snašli smo se.
Ideš, pa kak je ušao u tajice br 8? Ja sam na placu kupila br 10 i mojoj curki od 6 godina su aman taman (zato ja volim H&M gdje kupujem po visini djeteta, a ne ove fore) - pa nije ona visoka kao dijete od 10 godina
MI ćemo biti vještica ( klinca) , samo još da se veliki izjasni.
Nama trebaju crne tajice i dolčevita za 2godišnjakinju...znate možda jel ima u toj veličini negdje? Okaidi?
i mi trazimo istu stvar, tajice i dolčevitu (crnu)..isto mačka..ah!
nego, kako ste vi za vaše mace riješile rep?..jedino za njega ne znam gdje da ga nabavim ili eventualno napravim (kako?)..![]()
a nisam ni skužila da je to od lani
teško da bi bilo maminog broja
da je kostim slona....
je od lani, ali sam u Mulleru na trgu vidjela da ih opet imaju. Prije kojih tjedan dana je bilo
Moja je prosle godine bila crna maca. Rep sam napravila tako da sam na tajce nasila muzevu crnu carapu (ustvari bile su obadvije onak razvucene da se dobije
na punoci).
Ove godine sam kupila u Mulleru (ali u Njemackoj) orginal crni kostim koji ide s macjim usima (isto iz Mullera ali ZG)
i moja želi biti crna mačka ...
Ima tajcica finih u Okaidiju a i dolčevita zna biti i u Iani
ontario,ima ih svuda po gradu
Samo da javim da sam našla crne tajice (nova kolekcija, mislim 55 kn) i dolčevitu (na sniženju zimska kolekcija, 30 kn) za 2-godišnjakinje u OKAIDIJU, pa ako nekome treba da znate.