Ovako, malena nam je kasnila u motorici, date su nam vjezbe da radimo prije 2.5 mjeseca, sve super, beba lijepo napreduje, ja vjezbam s njom uz teske muke, vec sam pisala o tome, ali ne odustajem.
MM je prestao vjezbati jer sumnja u djelotvornost vjezbica sada kada se ona toliko protivi tome i bojkotira svaku vjezbu. Time mi otezava barem na dva nacina, prvo jer nemam podrsku, a i jer mi je prije pomagao animirajuci bebu dok vjezbamo.
Jos jedan problem imam a to je sto je svi sa muzeve strane stavljaju na nogice. Ja govorim i govorim, ali nista. U ponedjeljak je bila sveki i kad nije prestala stavljati D. na noge, ja sam uzela bebu. Ona je to skuzila i vjetovatno mu to jucer i rekla, pa je on dosao i izjavio da ce kupiti HODALICU! Kako zaboga SVA djeca prohodaju uz pomoc hodalice, kako ja nisam normalna i kako pretjerujem. Borila sam se koliko sam mogla, ali moji argumenti nisu bili dovoljni. Smatra da pretjerujem, da sam "streber", da dijete trpi, jer zaboga ona VOLI biti na nogama! Pa ona bi voljela jesti cevape da joj damo! Ona je beba!
Naravno da odbija citati na tu temu. Cak sad veli da on nece ici na kontrolu 14. 05. jer je dijete skroz normalno. To sam ignorirala, ici cu sama, u ostalom kao i do sad...
Ostalo je na tome da ce je on nastaviti stavljati na noge, a da ja ako bas zelim nastavim vjezbati, ali da se ne bunim da mi je tesko i da se beba puno opire!
Sav nas trud oko obilazenja doktora, vjezbanja kuci, odlazaka na vjezbe mjesec dana, dolazi nam teta i privatno nas vjezba dva puta tj. sve to uzalud ako je na kraju stavi u hodalicu.
Sta sad?