neznam jel tema na pravom mjestu.
Trebam preporuku za jeftiniji a pouzdan baby alarm...(da mogu otici u podrum dok beba spava)
neznam jel tema na pravom mjestu.
Trebam preporuku za jeftiniji a pouzdan baby alarm...(da mogu otici u podrum dok beba spava)
Ne koji je dobar, ali znam da bubu (iz TL) nije baš pouzdan.
Nekada radi super, a nekada mi stalno ima nekakve smetnje.
Više ga i ne koristim jer mu uopće ne vjerujem.
Evo prišlepat ću se k tebi, jer i mene zanima ista stvar.
Ili ako netko ima iskustva s ovim. Možda ja radim nešto krivo![]()
dobili smo bubu alarm, i (iako se poklonjenom konju u zube ne gleda) užasan je. šumi i krči cijelo vrijeme...
na kraju smo odustali od korištenja istog jer bi bebu čuli prije ovako nego pomoću alarma.
bubu alarm katastrofa, užaš, mi ga poslije reklamirali i kupili onaj tomy za malo više para(nažalost) ali vrijedi svake kune.
Prema mom iskustvu, nemoj baciti 199 kn na bubu, jer ćeš zasigurno kupiti novi.
Računaj s cca 500 kn, za te novce ćeš dobiti pouzdan alarm. Mislim da ima i chicco i tigex i tomy, za slične novce takav baby alarm.
potpuno se slažem sa neverom, tako smo i mi kupili prvo jeftiniji i da nismo na vrijeme reagirali i reklamirali vjerovatno bi nas sve to koštalo duplo više.
Mi smo ga dobili, reklamirali, zamjenili i opet ista stvar.
Sad mi je glupo govoriti da ne valja, a voljela bi ga koristiti.
Isto se događa kao što je zhang rekla.
A meni bubu koristi već treću godinu....
Jedino mora biti uključen u struju a ne na baterije.
Mi smo to riješili tako da smo kupili Siemensov Gigaset koji ima i funkciju babyphone-a (a slično funkcioniraju i neki drugi) s više slušalica. I to nam je super. Telefon i babyphone u jednom.
Moja seka dobila na poklon taj iz TL i pošizila. Isto stalno krči i nepouzdan je.
A neki dan sam u nekom časopisu našla usporedbu baby alarma po cijeni i kvaliteti.
Uglavnom, ja sam imala Philipsov, koristila ga neprekidno skoro 3 godine, onda ga dala mojoj šogorici i ona ga je koristila 3 godine, koja mi ga je nekidan vratila i sad je završio kod sestre.
A ne smijem ni reći da sam ga dobila na nagradnoj igri pampersica, kupon za tu nagradnu igru je bio u paketu čije ime se bojkotira na ovom forumu.
Hebiga, tada Roda još nije ni postojala, dakle moj strojček je stariji od udruge, a ima i svoje ime. Mi ga doma zovemo tužibaba
A evo i kako izgleda tužibaba
Zaboravih dodati, u tom časopisu je ovaj moj bio idealan izbor, po cijeni i kvaliteti![]()
I mi imamo tužibabui odličan nam je (460 kn u Tehnomaxu).
i mi imamo tužibabu, istu kao Rene2
kupili u mercatoru u metkoviću i platili oko 450kn
Prezadovoljni smo s njim osim kad mama stavi kanal a u sobi, a kanal b u boravku pa ne čuje dijete![]()
![]()
Možda je to kod mene problem.AndrejaMa prvotno napisa
Ja jedan imam uključen u struju, a u drugom su baterije.
Baš ću probati obadva u struju pa vam javim.
Možda kudimo jadnička, a on dobar :/
mi imamo tomy 500kn. prije toga smo isto imali tomy koji je bio jos skuplji i bolji ali nazalost vise nismo nasli takvi model (a kcer ga je razbila)
mi imamo taj skuplji, koji pokazuje temperaturu sobe i ima nočno svijetlo, što ovaj malo jeftiniji tomy model nema, iako nema razllike u kanalima.
I mi imamo Philipsov, zadovoljni smo. Kod nas je bio 120KM, pa znači negdje oko 450kn kao i u Hrvatskoj.
samo malo...dali postoji razlika izmedju baby alarma i baby phonea? :?
meni treba nesto di cu cuti dok se beba probudi
To ti je , ja mislim, ista stvar.Angelina_2 prvotno napisa
vidi ovu, identicnu temu, na istom ovom podforumu:Angelina_2 prvotno napisa
http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t=35741&start=0
cure, molim vas da se koristite pretraznikom![]()
A jel ima netko Babysense? To je onaj što prati disanje bebe, za sprječavanje S.I.D.S.-a (mada ne znam može li se to uopće spriječiti).
Također postoje i baby alarmi s kamerom, nešto kao webcam, koje imaju čak i nightvision, pa možeš i gledati bebu dok spava u drugoj sobi.
imamo mi i zlata vrijedi platili smo ga 150eura,dobijes dvije mate koje stavis pod dusek,i babyfon,i jos neku spravicu gdje pisti alarm ako beba prestane disat,jel mi vjerujete da sam se ko covjek naspavala kad smo kupili tu stvar
Ja sam to u naletu paranoje htjela kupiti pa me muž pitao jel onda na redu CT? Eto kućni savijet nije odobrio iako bih ga ja rado kupila jer spavam na iglama
Mi imamo baby sense alarm koji je ujedno i baby phone. Gotovo je nekorišten i prodam ga ako ga netko treba!!!
ima li itko tigex baby alarm? zanima me mogu li se osloniti na njega i koliko košta otprilike.
Ja imam taj bubu i baš sam u čudu kad pišete da ne valja :?
Ja svoj koristim dosta jer živimo u kući i često odem kod susjede na kavu i vani sam s malim oko kuće,testirano reagira na 100 metara udaljenosti i to kad Tonka plače inače ne šumi bez veze.Treba biti 16 sati na punjaču i onda radi 3,4 dana na baterije.Kad se isprazne baterije onda počne onako neprekidno šumiti.
A možda kod nas nema okolnih utjecaja a kod vas ima pa reagira na to jer sam ja skužila da je moj regirao na daljinski od autića kad je upaljen.Tako da mali ne može voziti autić na daljinski kad smo vani a seka spava![]()
Nebi se slozila, prvi nam je crko za 5 mjeseci, u meduvremenu je stalno sumio, pa smo zamjenili. Ovaj je kolko-tolko dobar ali mu je domet katastrofa, pise 300 metra a lovi jedva na 30. Meni je zao tih 600 kuna koje smo dali za njega.pam prvotno napisa
mi smo neki dan dobili na poklon tigex, zasad je dobar. mislim marka mi je skroz nepoznata, znam da je bio relativno skup, a izgleda malo ko igracka, al ajd, glavno da radipaid prvotno napisa
![]()
Mi smo dobili onaj iz TL-a koji je koštao 199 kn. Ništa ne piše na njemu.
Radi super. Koristimo ga već 3 godine. Znao je hvatati neku bebu tkoznagdje, pa sam prebacila na drugi kanal i sve ok. Zna šumiti kad grmi ili netko vozi fićeka na sto metara od naše kuće.
Honey prvotno napisa
![]()
![]()
kakav domet, covjece!
:shock: :shock: :shock: :shock:bobaibeba prvotno napisa
O moj bože.... no comment...
Dobro pitanje, i ja bi isla na kavice da imam kakvu dobru susjedu.morena24 prvotno napisa
I da mi baby monitor lovi vise od 20 m![]()
Pa stvarno ne znam šta je čudno, svaka čast vama koje to radite, ali ostavit bebu samu doma i otići kod susjede na kavicu...morena24 prvotno napisa
Možda bi sirota Maddie (jel se tak zove?!) bila među živima da se mama sjetila ponijet baby alarm na večeru... naravno da sad karikiram, ali meni je to krajnje neodgovorno, a vi i dalje uživajte na kavicama!![]()
Meni nije čudno, ali ja sam inače malo previše paranoična, pa nikad ne bih mogla ostaviti bebu samu u kući i pouzdati se u baby alarm. Možda bih eventualno izašla na kratko na dvorište ako baš moram, ali susjedi na kavu nikako.
pa ako beba spava u kinderbetu, a susjeda par metara dalje ne znam sta je tu lose. ja od svoje susjede do doma mogu bit za 30 sec, mislim da se nista ne moze desit ako odem do nje. pa necu bit pol dana nego par minuta..
no da vise ne off topiciramo...
Mi imamo Philipsob baby alarmm. Odličan je! Ima i noćno svjetlo, 5 uspavanka. Mogu upaliti svjetlo ili uspavanku sa onog dijela baby alarma koji je kod mene, a mogu i pričati na to pa me dijete čuje u sobi. Lovi na 300 m. Pokazuje kad je visoka temperatura u sobi, ima i svjetlosni dio koji žmirka ako se nekaj događa u sobi, a kod mene je moj dio stišani. Ma odličan je , vrijedi svaku kunu.
Ma,nisam ni ja s prvim ni pomišljala pomaknut se milimetra od njega dok je spavao ali sad niti mogu a niti mislim da je potrebno.Kad ona spava a spava dosta a on bi van ne znam kako bi to sama s njih dvoje izvela.Zato upalim baby alarm i izađem se van poigrati se s njim.A kava onda dobro dođe dok se on igra.A u svakom trenutku vidim ulaz u kuću.chicago prvotno napisa
Philips je bil oko 800 kuna u Mercatoru, a u Merkuru isti 1200 kuna!
gdje ima kupiti neki baby alarm s monitorom .zelim pokloniti kumi ali nemam pojima gdje da trazim
Evo pošto čemo napokon useliti u vlastiti stan od 100 m2 trebati če nam baby alarm.Sada smo u 30 m2 i čuje se i kada buba hoda na drugom kraju pa nam nije trebao.Zanima me da li je bolje da kupim Tomy ili Philipsov?Tu kod nas sam vidjela samo onaj Tomy za 500 kn koji nema nočno svijetlo.Jeli on što se tiče kvalitete isti kao Tomy od 600 kn?Čitala sam iskustva da je on uključen non stop što bi meni odgovaralo,ali neznam da li se Philipsov uključuje samo na zvuk ili je isto uključen non stop?
Meni je naš Philipsov zakon već dvi godine, radi svaki dan![]()
Da li se on uključuje na zvuk ili je stalno uključen?
http://www.corbis.hr/proizvodi/osobn...hone-sc-361-10
jeli ovaj dobar ili da rađe tražim ovaj
http://www.corbis.hr/proizvodi/osobn...hone-sc-463-10
ja imam ovaj prvi... ne znam na što točno misliš, ali mislim da je stalno ukljucen, tj ne razumijem baš to uključivanje na zvuk![]()
Ma mislim na to da se alarm oglasi kada beba zaplače ... ili on radi non stop pa se čuje i disanje?Nemam pojma kako objasniti.
Ne čuje se disanje, nije onaj baby sense, čitala sam o tome. Ali ljeti kad je otvoren prozor se čuje buka izvana, a ona spava. Ok mi je to što nisu šumovi nego baš razaznaješ što je. Na ovim jeftinijim valjda zna biti samo taj šum, pa ne znaš što je. Ja sam zadovoljna s ovim, dobila sam ga na poklon, a da nisam vjerojatno bi od svoje paranoje tražila taj baby sense![]()
mi dobili na poklon bubu iz tl,totalno razocarana,malo radi super,a malo cijelo vrijeme sumi,bilo da je ustekan u struju ili radi na baterije,katastrofa,sogorica ima phillips,sta smo im mi kupili i odusevljeni vec 2god