Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: On bi nju u hodalicu!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Draga Zazo,
    žao mi je što prolaziš kroz ovo a cure su ti već sve rekle. Definitivno ima odličnih savjeta a nekako se najviše slažem sa litalom. Znaš da sam i sama mama vježbača. Moj MM je također minimalno bio uključen u vježbanje. Njemu je to eto teško jer maleni plače i eto on to ne voli raditi. Ja uživam u vježbanju sa djetetom i njegovom plakanju-dalo bi se zaključiti iz komentara mog MM-a. Ja se nisam dala zbuniti, tjerala sam svoje do kraja i jesam potegla veći teret ali ne žalim sekunde kada vidim kako maleni hoda. Nama je čak neuropedijatar savjetovao posjedanje i stavljanje u dubak !!!??? Nakon toga smo promptno završili kod dr. Sabola u Zagrebu iako smo iz BiH. Neuropedijatar je dobio što ga sljeduje odmah a i MM. Ja sam ga pitala hoće li moći našemu sinu, ako ne daj Bože ostane problema u razvoju, jednom kada odraste reći da nije htio, mogao ili želio uraditi sve što je bilo u njegovoj moći pa su zbog toga ostale posljedice? Znam da sam ja uradila sve ali kako će se nositi MM sa svojim dijelom dogovornosti. Mislio je da ne trebamo ići kod psihologa i logopeda jer pobogu pa on nije dijete sa PP. Mislio je, ali idemo već puna 4 mjeseca i napredak je nevjerovatan. Mi smo vodili maratonski razgovor do 2 ili 3 ujutro, dok se nije složio. Možda se i nije složio ali baš me briga, popustio je a meni je i to dovoljno. Sada ga vodino 1X sedmično on, a drugi puta ja i tako svake sedmice. ja sam direktna uvijek i sa svima. Sve što imam reći rekla bih i MM i svekrvi i to odjednom a ne bih vodila pojedinačne razgovore niti igrala igrice. Meni diplomatija nije jača strana, ja saspem sve i odmah pogotovo ako je riječ o mojoj djeci, tu ne pravim kompromise ni sa kim. Pusa za malenu i tebe.
    Posljednje uređivanje od Melica : 02.05.2010. at 20:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •