Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Rodilište Rijeka - porod u vodi

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Rodilište Rijeka - porod u vodi

Pokušavam doći na već otvorenim temama do informacija ali teže.
    Rodila sam u vodi u RI prije 3 god i zanima me ima li kakvih novosti.
    Iz ZG sam i teže mi je doći na onaj pregled 3 tjedna prije termina, ali evo pitanja:
    1. jel obavezan taj pregled, što ako ne odem, bi li me primili?
    2. ako ne uspijem u vodu iz xy razloga - mogu odabrati stolčić i da li ostajem u istoj sobi?
    3. kad sam tada rađala u sobi je bio neki cd player/radio i bio je pušten radio koji me smetao, može li se ponijeti CD sa opuštajućom mjuzom - jel daju da se pusti?
    4. kak tamo stoje stvari sa odbijanjem cijepljenja?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam tamo rodila prije 4 godine i nisam bila na pregledu prije. Dosla sam direkt na porod.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

DiLala, u zadnje vrijeme kazu da trudnicama koje dolaze iz daleka nije potreban tak pregled, ali se moraju napraviti obavezno svi oni brisevi..najbolje ti je nazvat na odjel i pitat..meni je prija rodila prije 3 mj. i pustili su joj muziku i jos kaze da su svi skupa pjevusili, ona je bila pitala da je za izgon izvade iz vode na stol koji je tamo u sobi i to su joj dopustili...
    Ja cu vjerovatno na tecaj u 6 mj. pa ti mogu pitat za ostalo...A imas i na forumu.hr--brisite ako se ne smije napisat---malo duzu temu o rijeci pa si procitaj..

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala - bila sam danas kod svog gin i dao mi uputnicu za porod u RI i još je rekao da odem za 7-8 dana jer se otvaram (još uvijek prst prohodno do glavice) ali da je ušće jako mekano....
    Imam sve papire - još čekam nalaze koji će za 3,4 dana pa ću vidjeti što i kako. Malo mi glupo otići za 7,8 dana ako se ništa ne događa - mislim što ću tamo - mogu mi samo drip dati da odmah i rodim a to nikako ne želim, s druge strane ako čekam neke trudove moglo bi to onda brzo krenuti.... (3 porod), uglavnom moram izoštriti svoju intuiciju ako uopće na nju mogu igrati. Prošli puta mi je intuicija bila savršena - prenjela sam 12 dana i rekla mužu "Sad me vozi". Nisam imala nikakvih naznaka i kad smo stigli u RI za sat vremena su počeli lagani trudovi.
    Uh.... da bar uspijem. CD ću ponjeti i zaista ću biti sretna ako opet rodim prirodno u RI - bilo bazen ili stolčić. Javim rezultate. Samo da ne rodim na pola puta - najbolje bi bilo da možemo po noći krenuti - tamo smo za 1 h. Nadam se da će se sve posložiti u moju korist. A što se udaljenosti tiče i je i nije neka udaljenost - puno je i ovdje naselja i sela kojima treba 2h do bolnice tak da......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •