Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: leukoreja ili???

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno leukoreja ili???

u 27 tjednu sam trudnoće. Ma znam nekako u dubini duše da pretjerujem ali evo što se jučer dogodiolo. Radila sa za kompjuterom i kad sam se ustala primijetila sam da mi se nešto iscjedilo iz rodnice. Otišla sam do wc-a i vidjela vlažne gačice i ta vlag je malo propustila na trenerku. Sjetila sam se od prošle trudnoće da iscjedak u trudnoći može biti obilan ali ipak mi je neka bubica došla u glavu i kazala mi da to možda nije plodna voda. Ovih dana sam totalno napeta tako da sam nazvala u panici mog doktora koji me strpljivo slušao i rekao da je sve ok i da neke žene imaju jači a neke slabiji iscjedak i da bi sigurno znala da je plodna voda.

To me umirilo, poslije sam pratila situaciju i vidjela da je sve ok. Zanima me da li vi imate pojačan iscjedak, i to koliko, da li stavite dnevni uložak, plašite li se da nije plodna voda???

Ili sam ja samo malo više uplašena pa skačem a svaku!!!

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I ja sam imala dosta obilnije iscjedke u drugoj trudnoći, i mislila sam da je stvarno nekad plodna voda, ali ginić me stakođer smirio,ali je osjećaj baš koma (kad obilno curi), ma sve je to ok.

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam u 29-tom tjednu i prije 10ak dana počeo mi se pojavljivati isto tako jači iscjedak, jako vodenast i bezbojan. Donji veš mi nekada zna biti skroz mokar a nekada iscuri samo jedna točkica. Ponekad točno osjetim kada ustanem da krene curiti. Uložak koristim kada idem van jer mrzim onaj osjećaj vlage, a kada sam doma onda često mjenjem veš i to je to. Nisam se do sada zabrinula, ali sada kada ste vi spomenule da bi mogla biti plodna voda .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma nama se trudnicama stvarno lako uplašiti. Mislim da je najvažnije kad se zabrinemo nazvati ginića i to je to. Tj iscjedak je stvarno česti u trudnoći, a u mojoj knjizi piše da je normalan.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja stalno imam mokre gaće, kaj mogu, i u prošloj trudnoći sam isto imala... To ti je normalno...

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

To je normalno. ja sam isto to imala i u prošloj t a imam i od 25 tj i u ovoj. fakat izgleda kao da ti curka plodna voda(makar kad mi je i procurila u 39 tj. to je izgledalo sasvim drugačije-tu i tamo sam imala mlaziče(malo jače kao da piškim) samo prvih sat vremena a onda je počelo curiti niz nogu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •