Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: izljevi

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno izljevi

od poroda mi je prošlo punih 5 tjedana i očekivala sam sve manje i manje iscjetka.
    Međutim danas i prekjučer u jednom trenu imam doslovce izljev. Danas još gori nego jučer.Kompletan uložak mi je bio pun sviježe krvi i to u roku odmah.
    Znači, desi mi se to jedanput dnevno, oko 19-20 i stvarno je jako obilno. Prekjučer je počelo i sa malo bolova u donjem dijelu trbuha.

Jel se kome dešavalo? jel to normalno?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Postoji mogucnost da je u pitanju zaostatak posteljicnog tkiva. Trenutno deveram s tim pa sam malo upucena u problematiku. Jesi imala temperaturu do sada? Ja bih se obavezno posavjetovala sa ginekologom ili cak i otisla na uzv pregled.
    Krv ne bi smjela biti svjeza. Nadam se da to kod tebe nije slucaj ali...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da nije menstruacija?

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam pojma.
    Razmišljam, da je ostatak posteljice zar se to ne bi već nekako vidjelo, a ne sad nakon 5 tjedana?

Zar ne bi između ovoga i prve menstrucaije trebao biti koji dan bez ičega?

Mislim ostale dane imam dnevni uložak koji je manje više do pola pun.
    Jednostavno ne znam odkuda sad ovo? 2 dana, s razmakom, otprilike u isto vrijeme i toliko obilno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moze biti i menstruacija, pogotovo ako je svjeza krv u pitanju. Cak i ako dojis, nije nemoguce. Nazalost.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni je došla menstruacija nakon 6 tjedana i to mi se sve izlilo niz noge i po podu. isto nije bilo pauze i dojila sam

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam morala na kiretažu baš tako negdje, nekih 5 tjedana nakon poroda, savjetujem ti da nazoveš ginekologa ili ako ne radi, nazovi hitnu pa ih pitaj

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ne bih sad htjela da sam te uplašila - ako do toga dođe, ne brini, oni ti to naprave za tren oka, uspavaju te i za dva sata puste doma. meni su dali i da imam bebu sa sobom u intenzivnoj

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i meni je menga bila u pitanju...curkala stalno po malo i 5,5 tjedana nakon poroda izljevi za ne povjerovati...ako nemaš temperaturu i bolucka te baš kao da imaš mengu onda je ona u pitanju...da se ne preplašiš, ja sam imala izljeve doslovno 5 dana da se skoro nisam dizala sa wc-a...i takve su bile slijedeće dvije, onda se to ustabililo.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam pojma. Budemo vidjeli.
    Nemam temperaturu i boli me samo mrvu prije tog izljeva.
    Ako je menstruacija onda bi valjda do kraja tjedna trebala završiti.
    A bome bi i ovo pranje od poroda jer će u petak biti punih 6 tjedana.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Malo podižem s drugim pitanjem.
    Ne znam jel ono bila M ili ne ali me muči to što mi je ovo 7 tj. od poroda a krv s lohijama (tu i tamo,uglavnom ih vidim na wc papiru) još nije stalo.
    Istina da sam na malim dnevnim ulošcima, ali do kada?
    Do kad ste vi imale slično?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam krvarila oko 2 mjeseca svaki put. I isto sam imala izljeve svježe krvi pa bi se smanjilo. Pravu m sam dobila tek negdje 8 mjeseci poslije. Ali svejedno moraš otići ginekologu zbog opasnosti koje ti spominju cure prije mene, čisto da isključiš to.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nakon poroda koji je bio pred skoro 8tj, sam kratko vrijeme krvarila, onda nešto slabije pa ubrzo skoro ništa od krvarenja. Taman kad sam se poveselila da je gotovo s ulošcima ( jer su me već iziritirali dolje) ponovno je počelo curiti i to svježa krv i dosta obilno. Čak sam pomislila da je menga u pitanju. Krvarenje je prestalo negdje oko 5-6 tjedna nakon poroda. Bila nedavno kod ginekologa, sve OK.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •