Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Privatni dv u Splitu-molim preporuke

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Privatni dv u Splitu-molim preporuke

Mi smo novi sugrađani, preselili se iz Zagreba i pripremamo se za upise za jesen u vrtiće,
    molim sve koji mogu preporučiti ili savjetovati u koji vrtić da upišem malce ili barem me mogu usmjeriti,
    u obzir dolaze samo privatni, gradski su preskupi s obzirom da nismo građani Splita nemamo subvencionirani vrtić
    hvala

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo u dv dobri. to je vjerski vrtić, ali bez "ispiranja malih mozgova vjerom". zadovoljni smo, ali se jako teško upisati. gledali smo i čarobni pianino,ali tamo ne bih svoje dijete ni za što dala.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Tulipanka 1,
    nadam se da ima još nekih majki s iskustvima.
    Bila sam u Kremenku, kalimeru i Disneylandu, Kalimero me se nekako najviše dojmio, kao se vama čine?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Žao mi je, ali nemam iskustva s privatnim vrtićima u Splitu.
    Mislim da je, kako si i napravila, najbolje otići u jedan po jedan, pa vidjeti, porazgovarati koliko se može i osloniti se na intuiciju, osobni doživljaj, dojam.
    A kasnije možeš procijeniti i prema djeci, pa ako nešto nije u redu promijeniš.

Želim vam dobrodošlicu u Splitu!

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Tulipanka1 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo u dv dobri. to je vjerski vrtić, ali bez "ispiranja malih mozgova vjerom". zadovoljni smo, ali se jako teško upisati. gledali smo i čarobni pianino,ali tamo ne bih svoje dijete ni za što dala.
    A ja mislila svoje dijete upisati u čarobni pianino. Tulipanka može li na pp zašto ga tamo ne bi upisala?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Draga twins mama!

Moja djeca idu u privatni vrtić Vrtuljak,na Mertojaku.Tamo smo već pet godina i super nam je.Tete su odlicne ,hrana im je dobra jer dobiju sve friško skuhano,idu dosta u šetnje...Uglavnom moja su djeca prezadovoljna i s veseljem idu ujuro u vrtić,pa ti ga toplo mogu preporučiti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala na dobrodošlici mama.st,
    Lucky i ja sam na forumu čula da bi bilo dobro čarobni pianino izbjegavati ali konkretno zašto neznam,
    upoznala sam njihovu pedagogicu, mlada i draga cura, ona je neupućena u tu priču i rekla je da to vjerovatno ovisi od objekta do objekta, imaju ih puno koliko sam shvatila.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bubamarac 1 hvala na savjetu, sljedeći tjedan bi se mogli prošetati do vašeg vrtića, može adresa?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

lucky, imaš pp

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Evo,šaljem adresu vrtića Vrtuljak;Doveraka 22 na Mertojaku.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

pozdrav svima
    tražeći komentare za Čarobni pianino u Brodarici, izbacilo mi je ovu temu, pa bi vas molila da se javi netko ako je ipak tamo upisao dijete, da mi kaže jel zadovoljan? ne poznajem nikoga kome dijete ide u taj vrtić, a nama bi iz više razloga taj najviše odgovarao.
    hvala svima na odgovorima.

Little*star avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jedna mi je cura preporučila 'Princezu' na Brdima, njena kćer ide već koju godinu. Ja tamo namjeravam svoju upisati ako ne dobijemo gradski jer nam je preko puta. Kod njih je zajednička grupa, primaju djecu od godine i pol.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo se odlučili za montessori u hgradu, odgovaraju našim željama i potrebama, mada su malo skupi

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moj Nikola je lani krenio u jaslice Carobni Pianino na Broadici. Par danas smo bili na promatranju i pripremanju za duzi poravak. Nikola je opcenito jako drustveni dijete i jako se brzo priviknuo na drustvo i raspored u jasliacama. No, moram pohvaliti tete koje su sve super. Jako su zaigrane i znaju animirati djecu. Teta Anđela, Ana, Jadranka, Helena i Sasa. Skidam im kapu. Prvih nekoliko dana kada je Nikola ostajao na duze vrijeme u vrticu bi me nazvale na mob da me obavijeste da je Nikola ljepo rucao i da sad spava, te da se ne moram brinuti. Mnogo to znaci jednoj majci, koja se uvijek brine, pa ionda kada nebi trebala. A ruku na srce nekima od nas mama vrtic padne mnogo teze nego samoj djeci. :p
    Moj je Nikola tamo bio sretan i jedva cekao kad ce krenuti u vrtic/jaslice, te iako je 8h boravio u njemu nekad nije zelio ici kuci. To me je cinilo sretnom i puno sam lakse prihvatila Nikolin odlazak u vrtic.
    Sto se tice jelovnika imaju dvije vrste hrane za velike i za male bebace, te jelovnok odobrava njihova medicinska sestra i jelovnik za svaki tjedan je objesen u hodniku da roditelji znaju sto im djete jede. U slucaju da vam dijete ima posebne potrebe sve se s tetama moze dogovoriti.
    Cijena jaslica je 770 kn.
    Moj Nikola je presao u malise ove godine. Tu mu je staro drustvo, pa mu je zanimljivo. Iako da se mene pita ja bi se vratila u jaslice kod nasih teta. Inace za stariju grupu dijece probem kod ovog vrtica je sto nema vanjsko igraliste. Imaju dvoranu gdje se djeca mogu istrcati, ali mislim da je ipak zdravije biti vani na svjezem zraku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •