DRAGE MOJE SUPUTNICE, evo javljam vam se nakon neželjenih događaja, prestanka kucanja malog srca, kiretaže u novoj Splitskoj bolnici...
Bilo je teško, ali DOBRO SMO!!!
HVALA vam na brizi i podržci, šaljem vam svima bezbroj poljubaca ~~~~~~~~~~~~~ na našem putu sazrijevanja puno ste nam pomogli.
Moram vam priznati da nakon pet godina iščekivanja beta, učenja, nadanja, suza, velikih izazova i mi smo ugledali napokon dvije crtice na testu, i mi smo čuli naše malo srce kako treperi na monitoru ultrazvuka, i mi smo napokon osijetili neopisivu sreću koja se neda opisati riječima. ČUDO PRIRODE!
Svi su se veselili sa nama, od doktora,familije, prijatelja, vas hrabrica, vaših jablana ...
Trudna 8 tjedana i 5 dana na drugom ultrazvuku nismo više čuli otkucaje maloga srca. Tuga, bol, razočarenje su u tom trenutku ušli u svaku poru našeg bića. Jedan život se ugasio.
U svoj mojoj tuzi sam svjesna sreće koja nam se desila, nosila sam život po prvi put u životu, napravili smo veliki pomak ka cilju. Sada smo sigurni da ćemo uspjeti. Život se sastoji od sreće i tuge koja se isprepliće, izazovi su veliki. Nije lako biti spreman na sve životne nedaće, ali uvijek postoje i gore stvari.
Sada Moj ljubljeni M i ja smo puno veći optimisti nego prije, puni smo nade.
Sada imamo jedan drugoga i veliku LJUBAV, a iza kantuna nas sigurno čeka veliko iznenađenje
SVE JE MOGUĆE, potrebna je LJUBAV