Citiraj Pema prvotno napisa Vidi poruku
A eto vidis, meni je pedica rekla da premazemo, a kad smo dosli do doktorice opce medicine, namocili su nesto na vatu i to smo morali drzati preko krpelja. Mozda je i zato doslo do komplikacija. Cak je i meni u glavi bilo da ga se ne smije mazati. I tko je tu sad lud? Kome da ja povjerim zdravlje svog djeteta, ako ne doktorima? Jos mi je ta doktorica opce medicine rekla da malog prskam biokillom i naspricam mu i madrac s tim.... pedica me samo blijedo pogledala kad je to cula. I nas krpelj nije nabubrio, ali se nezgodno skroz uvukao u tanku kozicu iza uha. Jednostavno nismo imali srece.
kada sam izrazgovarala sa zavodom za javno zdravstvo, dr se nije mogao načuditi šta su napravili na hitnoj
čak kažu da im šalju i upute kako postupati u određenim situacijama, između ostalog, i sa krpeljima
ma nevjerojatno, pa čim uguglaš vađenje krpelja izbaci ti velikim slovima NE ZALIJEVATI GA..lala itd.
ja si ne mogu oprostiti što me uhvatila takva panika i ludilo da sam odmah otrčala na hitnu, ne znam šta mi bi
bilo je dovoljno da ukucam kako vaditi krpelja
sva sreća, pa nije ništa bilo, živa bi se pojela