-
Nažalost , štedi se tamo gdje ne treba, nitko ne gleda na dalekosežne posljedice, zar je čudno što se događa to što se događa, kad djecu tjeraju iz škole. To kažem zato što sam čula za još jedan naputak o smanjenju troškova u školama, naime bit će uskraćivanja boravka djeci kojima roditelji npr. ne rade oba i još poneke kategorije, tj. postrožit će selekciju, radi smanjivanja razreda boravka u školi.
Čudimo se što nema sporta i ostalih aktivnosti u školi, ja se više ne čudim, jer su od početka godine počeli naplaćivati korištenje prostora u školama. Po meni čine sve da djecu otjeraju iz škole, da ih prepuste , većinu ulici. Umjesto da im ponude sadržaje koje će potencirati njihov rad, aktivnost, kreativnost, društvenu i socijalnu svijest, na kraju se sve svodi na NOVAC. I ja se onda pitam hoće li shodno tome smanjiti i prirez u gradu koji više nije child friendly, ili sam pretjerala? Ali ja ne želim 30 godina plaćati kredit za Maksimirski stadion , a moje dijete nema niti pošteni razred, već malemu prostorijicu koja je nekada bila kuhinja.
Možda smo svi mi preinertni, guramo glavu u pijesak i povinujemo se onome što ONI koje smo MI izabrali odluče, a mogu zato što mi sve prihvaćamo kao normalno.Mislim da trebamo svi na ulice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma