Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako da dođem do Alfaparf boje za kosu?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kako da dođem do Alfaparf boje za kosu?

Navodno je uopće nema u slobodnoj prodaji, samo u frizerskim salonima... Jel možda netko zna ipak neki dućan ili mjesto gdje bi se mogla kupiti?

Beskonačno zahvalna

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ALFAPARF farbu možeš naći samo u SAMSHOP-u, kvalitetna je, nije skupa i ima puno nijansi. eventualno je problem sto to pisu cure iz bosne ali ako imas koga tamo, ili ako volis putovati....spoji ugodno s korisnim

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ah, zivjele frizerke. imas pogresnu info. boju mozes kupiti u irisu na trgu, u branimir centru i romi u dubravi (nemam pojma kako se to sada zove, meni su i dalje nama i roma) i cijena prava sitnica, 56 kn.
    Posljednje uređivanje od Storma : 03.05.2010. at 15:56

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, u bosni se mogu naći u prodaji profesionalne boje? I što je to SAMSHOP?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

trgovacki lanac neki valjda
    al cemu, vidi drugi post
    osim ako ides na kavu

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    ah, zivjele frizerke. imas pogresnu info. boju mozes kupiti u irisu na trgu, u branimir centru i romi u dubravi (nemam pojma kako se to sada zove, meni su i dalje nama i roma) i cijena prava sitnica, 56 kn.
    Koliko sam ja čula, postoje te boje za široke mase koje se mogu naći u prodaji (tipa ko L'oreal) i postoji linija za salone. A meni baš treba jedna boja iz linije za profesionalne - za salone. Njih se navodno ne može kupiti u trgovini.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

onda preciziraj pa cemo dalje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ovo

http://www.hairplaceone.com/pdf/alfa...t-brochure.pdf

Evolution of the Color
    Technology: from Alfaparf Milano Laboratory Evolution of the color advanced formula with HCI System (Hyper Intense Color
    System). Crystallized Micro‐pigments evolve, Smaller, Purer! Crystallized Micro‐pigments with HCI – provides better penetration
    of the hair structure, while inside of the hair, they generate bigger color molecules that are more concentrated and will lock
    deeper in the hair for an even and long‐lasting results.
    Platinum ‐ up to 5 levels of lift without pre‐lightening. Natural shiny shades of lightest blondes.
    Contrasti ‐ highlighting color cream that lifts dark and medium dark bases in only 15/20 minutes without pre‐lightening. Long
    lasting translucent brilliance thanks to our exclusive crystallized color complex. Pleasantly scented fruit fragrance.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •