ako sam dobro shvatila.. ti si prijavila slucaj u ODO i onda su oni podigli optuzni prijedlog? dali si prije toga primala privremeno uzdrzavanje od CZSS-a?
u nasoj zemlji je cinjenica da svatko pazi iskljucivo na svoju guzicu., pa se ja nadam da ce i moj slucaj biti drugaciji od tvog, jer je u nasem slucaju ODO samo podnjelo prijavu, a mene su zvali samo na jedno ročište kao svjedoka. mi smo 3 godine privremenog uzdrzavanja iskoristili, sto ce reci da je RH umjesto BM placala njegove obaveze. kada je tome takav slucaj, onda je i sud strozi a zakon efikasniji, pa se onda ne libe zatvoriti nekoga radi ne izvrsavanja svojih obaveza.- to se za sada nadam

sve u svemu, kada se zbroji BM je drzavu oštetio za nekih 15.000,00 kn, na ime privremenog uzdrzavanja, a nekako ne mislim da je drzava i sud sklon to tek tako oprostiti i pušiti u nedogled istu priču- htio sam ali nisam mogao, ali obecajem da hocu.
bas cemo vidjeti kako ce se razvijati ova prica dalje.. jos 4 mjeseca i BM istice rok, bas me zanima hoce li mu poslje produziti rok ili ukinuti uvijet.