Results 1 to 50 of 166

Thread: NeplaĆanje alimentacije - sud ili czss

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

wao, tuga05, mislim da cu se i ja uputiti na DORH. Inace, i ja primam privremeno uzdrzavanje vec dosta dugo, i da, tocno je da moras to vratiti kada ti otac pocne uplacivati., zato cuvaj sve uplatnice i vracaj jednu po jednu onda kada ti on za njih uplati.. znac tek kada ti otplati SAV DUG od prije i krene otplacivati mjesece za koje ti je isplatio CZSS (a na svakoj uplatnici pise tocno za koji se mjesec odnosi ) TEK ONDA ti njima vratis novce

Jaaao meni ja sam podnjela prijavu u Mup u 3mj i 28.8 2012g dobijem rješenje da nije kriv!!!! jer iz objektivnih razloga nije bio u mogućnosti da plaća....nema posao,nekretninu niti pokretninu...
    Imam pravomoćno rješenje suda da mi mora isplatiti zaostatke u iznosu od 33000kn u 3mj, a sad je 9mj.
    Privremeno uzdržavanje sam tražila u 7mj još nisam dobila rješenje (vjerovatno zbog godišnjeg) a i to će iznositi 460kn max tri godine....
    Halo žene pa mi smo mađioničari koji uzdržavaju djete od zraka,odječa im nevidljiva kako je to moguće...
    Mene zanima što je to progon?
    Kako stoje stvari ako tužim njegove roditelje da plačaju...(znam da ide od dana podnošenja tužbe)- što se dogodi sa zaostacima?
    Eto ako mi netko može ukazati ukoliko sam neš propustila il savjet dati kako da nastavim....Hvala