-
Evo samo da javim kakvo je stanje kod mene.
Pravnica u centru se vratila s bolovanja i dobijem neki čudni dopis u stilu "roditelj je dužan doprinositi za uzdržavanje...ukoliko 6mjeseci neprekidno, odnosno 9 mjeseci s prekidima ne doprinosti dužan je o tome obavijestiti centar..." Meni je to čudno jer sam baš zbog toga podnjela zahtjev za privremenim uzdržavanjem, a bivši ne plaća i duže od toga, a i tu je informaciju centar imao. Uglavnom, nazvala sam centar (već sam sama sebi dosadna od pisanja silnih podnesaka centru, pravobraniteljici i ne znam kome sve ne) pa mi je pravnica rekla da će ponoviti poziv bivšem da se očituje, pa ako se ne odazove da joj je to dovoljno da se napiše rješenje a oni dalje pokreću postupak.
Da, jedno dijete je već punoljetno, i to znači da ONO samo mora podnjeti zahtjev za ovrhu, a ona to ne želi. Kaže da to sve govori o njemu i da ona ima vremena i da će se to njemu sve obiti o glavu.
Ja sam podnjela zahtjev za ovrhu za razdoblje do njene punoljetnosti, samo što on ne radi nigdje pa je odvjetnik tražio ovrhu na nekretninu, koja je zajednička i još uvijek vodimo postupak za podjelom imovine...tako da nisam sigurna da li će od toga išta biti.
Ma da bar dobijem to od centra, barem malo da si pomognemo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma