Pokazuje rezultate 1 do 50 od 166

Tema: NeplaĆanje alimentacije - sud ili czss

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanii avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

nema prioriteta vjeruj mi nikakvog ganjam se po sudovima već mjesecima zbog alimentacije i vjeruj svaki sam izgubila meni je dodijeljena alimentacije 550kuna po djetetu koju on e plaa već sest mjeseci u centru su me skroz ignorirali i rekli da ga zovem i trazim a ka sam trazila na sudu povecanje posto sam ja zaposlena a 4 sata i imam plaću 1150kuna dobila sam odgovor da nema potrebe za povecanjem i sad jos moram platit njegovog odvjetnika 2500kuna iako je on naveo da ima plaću 2400i invaldininu 600i da neplaća rezije bit ce da je njemu teze zivjet sa tim prihodima nego mei koja uzdrzavam jos dvoje dijece

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj sanii prvotno napisa Vidi poruku
    nema prioriteta vjeruj mi nikakvog ganjam se po sudovima već mjesecima zbog alimentacije i vjeruj svaki sam izgubila meni je dodijeljena alimentacije 550kuna po djetetu koju on e plaa već sest mjeseci u centru su me skroz ignorirali i rekli da ga zovem i trazim a ka sam trazila na sudu povecanje posto sam ja zaposlena a 4 sata i imam plaću 1150kuna dobila sam odgovor da nema potrebe za povecanjem i sad jos moram platit njegovog odvjetnika 2500kuna iako je on naveo da ima plaću 2400i invaldininu 600i da neplaća rezije bit ce da je njemu teze zivjet sa tim prihodima nego mei koja uzdrzavam jos dvoje dijece
    ne razumijem zasto mislis da trebas platiti njegovo odvjetnika? svatko placa svoje troskove.

sto se tice ovrha od fine, oni prvo jedno vrijeme odvajaju sredstva na svoj racun i tek kada se sakupi određeni iznos ( par tisuća kuna ) krenu sa isplatama tebi. Ne pitaj me zasto to rade, vjerojatno imaju takvu direktivu, a drzava u medjuvremenu okrene taj novac jedno 50 puta, pa ga tebi isplate.. a kamate od ulozenog novca odlaze .. hm.. pretpostavljamo gdje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •