-
Kad god stojiš (pereš suđe, čistiš povrće i sl.) uvuci trbuh i stisni guzu. To je meni preporučila fizioterapeutica (inače specijalizirana za bebe, ali oni ipak uče sve) 3 mj. nakon poroda (tad smo je upoznali). Takvom vježbom se ne možeš preforsirati, mišići samo rade isto što i kad hodaš. Isto sam imala carski (2 puta).
Što se tiče boli lijevo, meni nije prestala. U 2 trudnoći me tu isto prilično bolilo, čak sam mislila da je vanmaternična.
A najveći trbuh... imala sam bebu od 4520 (drugi, prvi je bio 4600) i uz to višak plodne vode a i višak kila (nisam puno dobila, 17, i sve odmah skinula, ali sam startala s viškom). Meni se čini da je moj bio najveći. Bar od jednoplodnih. Bila sam u rodilištu s ženom koja je rodila trojke, skupa nekih 8 kg teške. Nisam je vidjela prije poroda ali vjerojatno je to bio trbuh bez konkurencije.
E da, kad sam imala drugi carski samnom u sobi je bila fizoterapeutica iz Naftalana kojoj je to bio prvi carski (inače 3. porod) i ona je radila neke blaže trbušnjake već 5. dan iza poroda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma