Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    jes, i onda napišeš koje si vrtiće odabrao i ne zovu te NIGDJE, jer svi kažu "zvat će vas ovi drugi".
    Što onda?
    ja sam čula da komisija/ravnatelji tih vrtića sjednu svi zajedno i dogovaraju se o 'duploj' djeci.
    ali isto kako roditelji ne prijave gdje su se sve predbilježili tako i komisija možda ne podjeli baš svu djecu!

možda smo i mi roditelji malo krivi za taj džumbus - ako prijavljujemo djecu na 8 mjesta a ne zapišemo to na prijavi - teoretski onda dižemo paniku jer je puno više prijava nego naše djece!?!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam čula da komisija/ravnatelji tih vrtića sjednu svi zajedno i dogovaraju se o 'duploj' djeci.
    ali isto kako roditelji ne prijave gdje su se sve predbilježili tako i komisija možda ne podjeli baš svu djecu!

možda smo i mi roditelji malo krivi za taj džumbus - ako prijavljujemo djecu na 8 mjesta a ne zapišemo to na prijavi - teoretski onda dižemo paniku jer je puno više prijava nego naše djece!?!
    Sad u tu priču baš ne vjerujem , jer u Zagrebu ima samo 60 različitih državnih vrtića, i ak je Pero predal u Gajnice, Medvešćak, Ravnice, PetarPAn, Travno i Dugave, A Marica u Špansko, Dugave , Dubravu, Kolibre i Krokodil, a opet Ivek U sasvim drugih 10 s time da se s Perom slaže u samo jednom, Maricom u 2 , i još s nekim u jednom, a opet tu se nađe još pokoji koji je u opet nekim čudnim kombinacijama. Ispada da bi se 60 ravnatelja trebalo sjesti i vidjeti kaj je tu ustvari , što je prosto nemoguće, ne misliš i ti tako.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma ja vjerujem u svašta pa i to!

ali nije mi nelogično da se susjedni vrtići sjednu - npr Novi Zagreb i dogovore tko će skupiti djecu iz Središća i Sloboštine koji uopće nemaju vrtić pa se snalaze po Dugave, Travno, Utrina, Sopot, Siget ...

A naselja koja imaju vrtić bi trebala prvenstveno primiti djecu prijavljenu na svojoj lokaciji, pa onda prve susjede i onda se Pero iz Gajnica zapravo ne bi ni trebao prijaviti u Dugave jer je fakat predaleko!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma ja vjerujem u svašta pa i to!

ali nije mi nelogično da se susjedni vrtići sjednu - npr Novi Zagreb i dogovore tko će skupiti djecu iz Središća i Sloboštine koji uopće nemaju vrtić pa se snalaze po Dugave, Travno, Utrina, Sopot, Siget ...

A naselja koja imaju vrtić bi trebala prvenstveno primiti djecu prijavljenu na svojoj lokaciji, pa onda prve susjede i onda se Pero iz Gajnica zapravo ne bi ni trebao prijaviti u Dugave jer je fakat predaleko!
    A kaj ak mu stari radi u školi za kuhare, a mama u dubravi, a oni žive u Stenjevcu, gle i icyoh je tak predala.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 13.05.2010. at 16:21

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A kaj ak mu stari radi u školi za kuhare, a mama u dubravi, a oni žive u Stenjevcu, gle i icyoh je tak predala.
    Šta bi me kao trebalo biti sramota?

Predala sam u NZ i u vrtić blizu posla, otvoreno napišem. Jer lani, kada sam predala samo u Dugave nisam upala nigdje. Pa sam fino cijelu godinu plaćala čuvalicu.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Šta bi me kao trebalo biti sramota?

Predala sam u NZ i u vrtić blizu posla, otvoreno napišem. Jer lani, kada sam predala samo u Dugave nisam upala nigdje. Pa sam fino cijelu godinu plaćala čuvalicu.
    ma kakva sramota ženo, pa naravno da se snalaziš kako znaš!
    nego ja kažem idealno bi bilo da toga nema - nego se svi smjeste po mjestu stanovanja i nema zbrke ni prijava na 6mjesta i čekanja i liste i cirkusa!

a centralno prijavljivanje je genijalna ideja - samo čekajmo da to netko važno 'izmisli' i izgura to kao svoju predizbornu ideju!

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma kakva sramota ženo, pa naravno da se snalaziš kako znaš!
    nego ja kažem idealno bi bilo da toga nema - nego se svi smjeste po mjestu stanovanja i nema zbrke ni prijava na 6mjesta i čekanja i liste i cirkusa!

a centralno prijavljivanje je genijalna ideja - samo čekajmo da to netko važno 'izmisli' i izgura to kao svoju predizbornu ideju!
    ništa. Idem u političare

bajdvej ništa od te tvoje ideje s mjestom stanovanja,jer ima krasnih djelova zgb, koje Bandić još nije posjetio i prošetao po blatu, i kojima je vrtić kojem pripadaju na 5km i nikako im ne odgovara
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 13.05.2010. at 18:35

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iskreno.. sumnjam. Oni nisu u stanju provjeriti da li je netko donio lažiranu potvrdu da je u radnom odnosu a nije a kamo li gdje se je tko na kojem područiju prijavio..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •