Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    u idealnim uvjetima ipak bi dijete trebalo smjestiti u vrtić prema mjestu stanovanja, a ne tamo di mama ili tata radi - pa ne vode ga na posao kad ga pokupe iz vrtića nego opet putuju doma!
    a dobro je biti u vrtiću tamo di živiš i zato da najmanje moguće vremena provede putujući; zato da šeta po 'svom' naselju kad ide sa grupom u šetnju a i zato da upozna ekipicu sa kojom će jednog dana u školu - opet po mjestu stanovanja.
    A gle, u idelnim uvjetima bi i vrtic radio dovoljno dugo da mama i tata stignu nakon radnog vremena po dijete prije nego jadno tuzno samo ceka u dezurstvu... ako dezurstvo uopce radi tako dugo. A mama i tata psuju kisu zbog koje je promet u gradu u totalnom kolapsu, i/ili im sef uleti u zadnji cas s necim hitnim i mooraju ostati dulje pa panicno zovu baku/dedu da ako su oni gotovi s poslom da odu po dijete... Tako da ja radije imam dijete u vrticu 5 min od posla pa se onda lijepo zajedno probijamo kroz guzvu sat vremena... Kad ce biti veca sigurno ce radije biti u vrticu s prijateljima ali sad kad ima godinu dana znam da je radije sa mnom autu nego s tetom u jaslicama.

Inace, i ja sam za centralno prijavljivanje, ali da roditelj lijepo navede redosljed vrtica koji mu najvise odgovaraju, pa neka smisle rang liste koje ukljucuju i preferncije roditelja... svakome je nesto drugo bitno a to nije uvijek da je vrtic u istom kvartu.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Inace, i ja sam za centralno prijavljivanje, ali da roditelj lijepo navede redosljed vrtica koji mu najvise odgovaraju, pa neka smisle rang liste koje ukljucuju i preferncije roditelja... svakome je nesto drugo bitno a to nije uvijek da je vrtic u istom kvartu.
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •