Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mihaela... nadam se da ćeš ove godine imat malo više sreće s upisom u navedeni vrtić...
    Od kada sam na porodiljnom svoje klince vodim oko pola 9 u vrtić, najmlađa jaslička ima svega 5 djece, nikad ih nisam vidjela više od toga, u 3 idem po njih, nekad čak i ranije, a ta ista grupa je ili prazna i već očišćena ili još jedno-dvoje djece čeka svog roditelja? Kakvo je to radno vrijeme tih roditelja ja ne znam, al Boga mi, odlično je i ja bi definitivno takvo. Naravno da moje sad najmlađe dijete nema pravo upisa radi upravo tog 31.08., moram čekati drugu godinu i tada je uopće upitno dal će upasti s obzirom da to na ovom upisu budu popunili a naravno ne ostavljaju niti jedno mjesto prazno... za poludit....
    Isto tako ima jako puno djece koja nisu iz kvarta a imali su pravo nad djecom iz kvarta i to od roditelja koji su ispunjavali sve zahtijeve... znam ih poviše, a možda si i ti iz te grupe
    A isto tako ima i masa roditelja koji ne rade... Uvijek se sjetim roditeljskih sastanaka kad sam jurila u obleki s posla da stignem u divnih 16 sati (a radno vrijeme mi bilo do 17), a 70% njih lijepo po domaći, u trenirkicama i tako to....

A gle, pošto imam puno frendica koje su rodile kad nisu trebale a moraju ići raditi budete sve ostavile djecu kod mene, bar smo si blizu ak niš drugo... niš, otvaram dječji vrtić, pa ko je zainteresiran hihih

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvo je to radno vrijeme tih roditelja ja ne znam, al Boga mi, odlično je i ja bi definitivno takvo.
    ovo pitanje je već totalno deplasirano.
    možeš li zamisliti da ima ljudi koji plaćaju nekoga da im dijete "pokupi" ranije, da ne ostaje u vrtiću od - do?...
    ili da im, kao meni, dijete pokupi baka koja je sa svojom 71 godinom sposobna biti s njime sat vremena, ali nikako i čuvati ga cijeli dan?
    ili da im je posao takav (kao moj) da jedan dan mogu raditi do 11, a drugi do 18?

trebamo brinuti da postoje jednoznačni kriteriji upisa i da su bodovne liste detaljne i svima jasne.
    sve ovo drugo je zadiranje u privatnost.
    (jer, mnogi zamjeraju i mamama na porodiljnom koje su doma, a djecu vode u vrtić).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    trebamo brinuti da postoje jednoznačni kriteriji upisa i da su bodovne liste detaljne i svima jasne.
    sve ovo drugo je zadiranje u privatnost.
    Potpis. Ja se nikada nisam opterećivala s činjenicom da li smo prvi ili zadnji. To je moj život i mi smo ga organizirali onako kako smo mogli, znali, željeli ...
    I ne želim ga proživjeti u uspoređivanju s drugim obiteljima i žaljenju svoga djeteta i stvaranju svakodnevne loše atmosfere.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •