Mihaela... nadam se da ćeš ove godine imat malo više sreće s upisom u navedeni vrtić...
Od kada sam na porodiljnom svoje klince vodim oko pola 9 u vrtić, najmlađa jaslička ima svega 5 djece, nikad ih nisam vidjela više od toga, u 3 idem po njih, nekad čak i ranije, a ta ista grupa je ili prazna i već očišćena ili još jedno-dvoje djece čeka svog roditelja? Kakvo je to radno vrijeme tih roditelja ja ne znam, al Boga mi, odlično je i ja bi definitivno takvo. Naravno da moje sad najmlađe dijete nema pravo upisa radi upravo tog 31.08., moram čekati drugu godinu i tada je uopće upitno dal će upasti s obzirom da to na ovom upisu budu popunili a naravno ne ostavljaju niti jedno mjesto prazno... za poludit....
Isto tako ima jako puno djece koja nisu iz kvarta a imali su pravo nad djecom iz kvarta i to od roditelja koji su ispunjavali sve zahtijeve... znam ih poviše, a možda si i ti iz te grupe![]()
A isto tako ima i masa roditelja koji ne rade... Uvijek se sjetim roditeljskih sastanaka kad sam jurila u obleki s posla da stignem u divnih 16 sati (a radno vrijeme mi bilo do 17), a 70% njih lijepo po domaći, u trenirkicama i tako to....
A gle, pošto imam puno frendica koje su rodile kad nisu trebale a moraju ići raditi budete sve ostavile djecu kod mene, bar smo si blizu ak niš drugo...niš, otvaram dječji vrtić, pa ko je zainteresiran hihih