Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo mi roditelji jedni drugima krivi što nema dovoljno mjesta u vrtićima za svu djecu, krivci za to su negdje drugdje.
    S ovim se se totalno slažem.

I vjerujem da nas ima još koji dijelimo to mišljenje !

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Frnjok, to da dijete treba imati napunjenih godinu dana u vrijeme natječaja je kako si rekla, "njihova trenutna inspiracija"...

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni je to sve skupa čudno i podosta naopako...
    i meni su uvalili taj drugi formular prilikom predaje papira, na 1. str je isto ko na prijavi, podaci o roditeljima... a dalje podaci o porodu, stanovanju... mislim, jel važno to što je rođen carskim rezom i kad je počeo jesti sam?
    na njihovu sreću su me poslali ispunjavati taj papir u drugu sobu pa im nisam stigla reći kaj mislim jer je bila gužva u uredu, a P je bio već nestrpljiv...
    a za taj razgovor s djetetom... ne znam, mislim da je potreban koliko i nije... moje dijete zna imati loših dana kao i bilo koji odrasli, i što ako baš taj dan ne bude htio s nikim razgovarat, bude pospan, plačan... mislim da se stvara nepotreban stres i dobiva se dojam da je prezentnost djeteta važna za upis... ako im trebaju podaci o njegovim navikama, mogu ih dobiti kad se upiše u vrtić, zar ne? što će im prije ako nisu relevantni za upis?
    da ne spominjem ostala pitanja na tom formularu, neka sam namjerno ostavila neodgovorena jer mislim da nisu uopće potrebna... nisam se našla nešto osobno uvrijeđena, nego samo zabezeknuta jer mislim da im ti podaci ne trebaju...

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

popis vrtica s brojevima telefonima sa stranica grada zagreba
    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...AGREBA2010.doc

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •