-
kad je moja mala upisala jaslice (19 mj) u grupi je bila s klincem koji je uredno spavao od 10-11 , pa poslije od 13-15, tete su to poštivale, i nakon nekog vremena je počeo spavati ko i ostali od 12-14.30. Moja dugo nije tam spavala, i doma bi stalno zasplala samo na cici, tak da smo mi počeli spavati tam tek nakon mjesec dana, tražila sam samo da ju malo zdrmaju po guzi jer je jedino tak mogla spavati, i dan danas tak spava ( 4.5 godina, mora se lagano zaljuljati po guzici i onda zaspi). Inače vjerovatno najduže dojena je bilabeba u vrtiću ( tak da je meni teta rekla da prekinem s time, ali mi smo naravno vozili svoje).
Fortuna, ja sam samio rekla da deca imaju svoj razvoj, mojih obadvoje progovorili tek s 2 godine ( pune), ali su zato prvi od svih naučili pišati u wc ili kahlice ( kaj su se meni čudili kad sam rekla da mala nema pelene kad je krenula u vrtić), i cijelu godinu jedino ona bila bez pelena.
Klinci nakon nekog vremena prihvate ritam vrtića, nekome treba malo manje nekom malo više.
Možda je malo veći problem kod klinaca koji ravno s godinu dana kreću u jaslice, moji su u to doba spavali dva puta po danu i baš ne znam kak bi to izvela u vrtiću.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma