Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, da li koja od Vas zna koliko je odbijenih u Petru Panu, Šumskoj jagodi, Tatjani Marinić i Potočnici??? Da li su u tim vrtićima objavili samo imena dječice ili je lista potpuno
    transparentna???

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj benedetta prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li koja od Vas zna koliko je odbijenih u Petru Panu, Šumskoj jagodi, Tatjani Marinić i Potočnici??? Da li su u tim vrtićima objavili samo imena dječice ili je lista potpuno
    transparentna???
    mi predali papire za šumsku jagodu i to ovu novu na bjeniku jer osim što tamo živimo pričalo se po kvartu da tamo ima dosta mjesta jer se tek otvaraju nove grupe a u dr.podružnicama da je koma sa br.koji bi se eventualno primao. uglavnom, MM išao jučer gledati, 140 primljnenih 75(ili 70 ne znam više) nije u sva četri objekta. popis je navodno podijeljen u dva dijela oni koji jesu i nisu primljeni, mi nismo(iskreno nisam nekako ni očekivala) a s obzirom da smo pred kraj abecede ak te tako pomiču mjesta ne ćemo ni biti pa eto privatni nam ne gine.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj benedetta prvotno napisa Vidi poruku
    transparentna???
    U Potočnici je oko 225 odbijenih, navedena su imena i datumi rođenja djece.
    I čudi me tako velik broj, prošlih godina je lista odbijenih bila manja od liste primljenih, a ove godine je skroz obrnuto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •