-
uskok.zg@uskok.hr - Uskok - nisam dobila odgovor - ne zanosim se da će moj mail nešto promijeniti, ali sam činjenica da dobiju niz mailova i da se počne pričati o tome može smanjiti broj "veza" jer će se ljudi početi bojati
ured@predsjednik.hr - predsjednik Josipović (ako kojim slučajem vas pozove, slobodno me povedite kao ogledni primjerak) - nisam dobila odgovor
azoo - dobila odgovor (poslala na mailove s njihove stranice) - nisu nadležni
ured@mzos.hr - mzoš (ministar nema svoju adresu, bar ju ja nisam našla)
Ne mogu naći Bandićevu adresu. Prije je imao cijelu stranicu.... milanbandic.hr ili tako nešto.... izgleda da više nema....
Svatko treba slati svom gradonačelniku. Ovo je problem koji zahvaća cijelu državu. Negdje nama mjesta, negdje su uvjeti katastrofa, negdje je hrana katastrofa.... treba dići glas... Za promjenu menia ima novaca! Za par montažnih vrtića ima novaca! Nek pričaju nekom drugom da nema! U nove vrtiće su počeli stavljati inox rukohvate i staklene ograde po stepenicama (mm-u je to struka pa se kuži u cijene i uvijek se isčuđava kako nekom pada na pamet stavljati takvo što u škole i vrtiće i onda tvrditi da nema novaca za zdravu hranu?!). Kome trebaju te pervezarije?! Pod cijenu jednog, mogu napraviti dva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma