Pokazuje rezultate 1 do 50 od 683

Tema: Uvjeti za upis u ZG Vrtić - na papiru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U sad je normalno da kad imaš nekih primjedbi, pišeš svom senatoru. Oprah je pokrenula neku prepisku vezanu za zakone protiv pedofila, ljudi su senatore zasuli pismima i zakoni su promjenjeni.

Iskreno, ne vjerujem da je to kod nas tako lako i da se može tako brzo nešto promijeniti, ali, evo, ja imam djecu od 1 i 2 god pa se nadam da ću ih bar u školu u boravak moći upisati bez ovih stresova (čujem od susjeda da je i to lutrija).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    U sad je normalno da kad imaš nekih primjedbi, pišeš svom senatoru. Oprah je pokrenula neku prepisku vezanu za zakone protiv pedofila, ljudi su senatore zasuli pismima i zakoni su promjenjeni.

Iskreno, ne vjerujem da je to kod nas tako lako i da se može tako brzo nešto promijeniti, ali, evo, ja imam djecu od 1 i 2 god pa se nadam da ću ih bar u školu u boravak moći upisati bez ovih stresova (čujem od susjeda da je i to lutrija).
    Ako misliš u našu školu, skoro da je lutrija!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku

joj draga Marija, u SAD se zna koliko šta košta i ako imaš love imaš i mjesto
    nama se prodaje jeftine jaslice i besplatne osnovne škole u sklopu predizborne kampanje a kad dođe upis na red - svi slježu ramenima!

a što se tiče uređenja vrtića - u pravu ste ti i MM - to je baš neobično - kako negdje imaju za inox a negdje još nemaju ni suncobrane a kamoli klime u sobama!? a sve isti grad i isti proračun
    meni srce puca kad prolazim kraj vrtića u novom zagrebu koji su redom prizemnice i mislim si zašto?? zašto?? im ne dograde još jedan kat? jednostavno, jeftino i vrlo vrlo korisno rješenje!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    a što se tiče uređenja vrtića - u pravu ste ti i MM - to je baš neobično - kako negdje imaju za inox a negdje još nemaju ni suncobrane a kamoli klime u sobama!? a sve isti grad i isti proračun
    meni srce puca kad prolazim kraj vrtića u novom zagrebu koji su redom prizemnice i mislim si zašto?? zašto?? im ne dograde još jedan kat? jednostavno, jeftino i vrlo vrlo korisno rješenje!!
    Ovo za inox, je inače pohvalno da se ugradi , jer se smanjuje održavanje, a početna ulaganja nisu toliko veća. Kaj se tiče stakla, to svakako može biti drugačije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •