-
Nama su se prilikom predaje žalbi gotovo smijali... tj. kao znamo ishod istih tako da...
A u jednom nam je vrtiću tajnica rekla da ako nam je tooooliko bitno da dijete dobije vrtić da onda im dosađujemo pa da tako "skupljamo bodove"... mislim jasno mi je da to tako uglavnom tako funcionira ALI, koji su to onda kriteriji, mislim stvarno....
Prije ovih upisa jako sam se trudila ne nadati se ali ipak mali tračak nade je neizbježno postojao, kao ne mogu biti svi djeca invalida-branitelja, socijalni slučajevi ili s vezom, ali nakon rezultata srušila me na zemlju surova stvarnost.
Da me se ne shvati krivo, drago mi je zbog svih onih koji su dobili mjesto u vrtiću koji im paše i ostalo, za sve krivim sustav koji omogućuje ovo sivilo. Šta je tako teško uvesti bodovnu listu te jasno definirati kriterije i pripadajuće bodove?! To ništa ne košta. O povećanju broja vrtića u novijim naseljima ne treba ni spominjati.
I dalje se nadam da moooožda do jeseni se neko čudo desi i nama, ali bojim se nadati jer je razočarenje samo veće......
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma