moja spada u tip dijeteta, kako je vertex to lijepo napisala, koja vole gledati zivot oko sebe. zabavlja je gledati nas akko rucamo, lezati na balkonu, da je nosamo po kuci pa gleda slike, knjige...od igracaka zanima je mobil iz ikeae, zirafa od tineylovea i ribice koje sam ja sasila tijekom viska slobodnog vremena na porodiljnom. ako je jako, jako dobre volje moze posvetiti dvije minute kojoj zveckalici, platnenoj knjigici i baby gymu iz ikeae, ali moram se ja igrati s njom, ispustati zvukove, zveckati i sl. zapravo mi se cini da su igracke tu da meni ne bude dosadno dok se kreveljim. no i te igracke koje su joj zanimljive samo promatra, eventualno pruzi ruku, dotakne, ali sve s puno opreza.
inace ove taggies moze sasiti osoba s minimalnim znanjem sivanja. meni je trebalo ravno pola sata za to (kupe se dva sarena komada materijala - ima restlova po par kuna, i jedva metar sarene trake, ali posluzit ce i nekakva stara suknja od pamuka i vrpce s poklona), ali jos ne zna kaj bi s tim pa stoji. zapravo, tijekom porodiljnog sam obrisala prasinu s masine i napravila kojekakvih igrackica, platnenu knjigicu, tu krpicu za navlacenje..svasta nesto. al osim tih ribica nista ju ne zanima..mozda bude s vremenom...planiram jos napraviti i kocke i kolutove, ali cini mi se da bude i to sluzilo meni za zabavu

ova ideja s celofanom je super. bas cu probati.