-
a ni ja ne volim baš davati plišance, ionako joj nisu dugo zabavni, ali sama pruža ruke pa joj dam da se poigra
no mene muče plišanci koju unutra imaju mehanizam s baterijama, kako da te operem, a ti su joj, naravno, zabavniji
baš gledan web od firme gdje smo kupili tu didaktičku loptu i ima puno igračaka u web shopu, al baš nema te lopte, to je lopta s trubicom i ima kao savijene plastične šipkice po kojima se miču neke šarene kuglice kako se lopta okreće, u sredini je vrtuljak s kuglicama koje se spuštaju kad se preokrene, i još ima neku loptu za okretanje u dvije boje-teško za opisat, piše uzrast od 6mj, ne znam da li smijem napisat proizvođača, šaljem ti na pp ime proizvođača
slikovnice čitam one normalne za male, ne one s puno teksta, a ništa slikica
preferira one slikovnice skrivalice-s prozorčićima koji se otvaraju
i onaj psić sveznalica joj je ok, al nije baš oduševljena njime, možda ga bolje prihvati kasnije
zvečke su joj isto zanimljive, pogotovo neka žaba jakih boja, koja ima lopticu u kojoj se vrte šarene kuglice
i neki autić s trubicom i na gumb se vrti čovječuljak u autu, problem je što je ona još premala za stiskat trubicu pa ja moram, pa onda ona proba i malo je ljuta što njoj neće potrubit
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma