od kad je moja navrsila 3 mjeseca, u dnevnoj tv ne smije bit upaljen jer zuji u njega sto god bilo na programu. malo teze je kad dode mm doma jer on mora imat tv upaljen pa se prepiremo oko toga. za sada prodajem foru da sam nasla na internetu kako tako malo dijete ne smije uopce gledat i bit blizu tva jer je stetno za oci nije da mi je skroz povjerovao, al glumi da kao je, iako ne moze uvijek odolit da ne upali tv.

uglavnom, neki dan sam na nekom portalu gledala slike nekog fotografa na temu djeca i njhove najdraze igracke; ja sam se sva najezila gledajuci ih. tocno se vide djeca zapadnjacke kulture s hrpom barbika, haljinica, autica, sljokica i sto ja znam cega, pa onda mali misic iz afrike s nekim plisanim starim medom, curica iz indije s jednom starom lutkicom e sva sam se raznjezila, drugi mali si je poslagao jedan autic, nekog medo i stari bicikl -to su sve njegove igracke. i komentar fotografa je da se prije slikanja sa svakim djetetom prethodno poigrao i gotovo uvijek djeca s hrpom igracka nevoljko su s njim dijelila igracke, dok ovi mali misici s jednom il par igracka bez problema mu ih dala da se igra s njima. eto, necu nis vise komentirati, sve receno!