Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: šta vi mislite??

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno šta vi mislite??

sad sam ako dobro računam u 6 tjednu trudnoće. Prošli tjedan kada sam saznala za trudnoću (a malčice i prije bete) cijeli tjedan sam osjećala probadanja osobito na lijevu stranu, pritisak u donjem dijelu i lagane bolove u leđima to mi je ajmo reći "odgovaralo" jer sam znala da se nešto događa, međutim evo već dva-tri dana skoro pa ništa, ni kod nekog manjeg napora nema bolova u panici sam da li je to u redu u petak sam 7.5. na uzv a do tada ću !!
    Napomnjem da sam u tom tjednu bila dosta pod stresom kada sam saznala za trudnoću (i inače sam paničarka )

Što mislite?? Trebam li se brinuti??

p.s. oprostite ako je tema već otvorena ali ja je nisam uspjela pronaći!!!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

blekonjić, ajde se lijepo opusti i polako...pa ne može se stalno nešto događati
    sigurna sam da će doktor u petak potvrditi da je sve u najboljem redu!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajde mila, opusti se malo znam da je teško
    pa znaš da simtomi i nesimptomi ne znače ništa
    recimo, meni sise bile ispuhane do 8tt, čak ni utići nisu ništa pomogli u toj priči
    tu se negdje javile i mučnine - do tada ništa, osim povremeno "predmenstrualnih" bolova (dobro, ja imala i krvarenja, al to nema veza sa simptomima)
    i samo polako

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Blekonja da ti čestitam i poželim sve najbolje, a sada se pripremi da će ti stalno nešto biti "sumnjivo", premali ili preveliki stomak, kada žiga zašto da, ako ne zašto ništa ne osjećam.
    Ista sam takva, danas 19 sedmica okruglo i po svemu sudeći tako će ostati do kraja.
    Čuvaj se i pazi.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da li je moguće da simptomi samo tako "nestanu"? Jeli to probadanje moglo bit posljedica postupka, a da pravi simptomi trudnoće tek trebaju doći?
    Ma sigurna sam da je sve u redu, samo se pitam... ne bi valjda bilo dobro ni da uvijek boli? Eh, prava se javila... Valjda će se javit neka cura sa sličnim iskustvom.
    A ja vibram iz sve snage i jedva čekam petak da nas obraduješ sa lipim vijestima.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ovo prava se javila sam mislila na sebe, naravno!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja ti tu ne mogu puno pomoći ali sam ti se javila da ti dam podršku da izdržiš do petka i da nam javiš divne vjesti kako je sve ok. Na žalost sve mi koje prolazimo kroz sve ovo uvjek planiramo da imamo neku bol i signale ali vjerujem da je sve ok i da se nećeš nervirati. Bože stvarno se pitam kako ostati normalan posle svega? Šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvo da ti čestitam na trudnoći!

Nisam sa potpomognute, ali sam 3. put trudna pa da ti odgovorim iz svog iskustva. Evo, sad mi je 3. trudnoća pa mi ni u jednoj nije bilo isto. Niti od žene do žene nije sve isto. Mene je recimo tek sad u 3. trudnoći tako bolilo kako opisuješ. U prošle dvije nisam nikakvu bol osjetila, a bilo je sve u najboljem redu. I sad u 3. me bolilo jedno 2 dana, ne duže.
    Samo se ti opusti kako su ti cure rekle. Probaj sve stresne misli izbaciti iz glave. Znam da je teško, ali isplati se za naše bebe!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme cure moje hvala vam od srca, smirile ste me malo...
    sinoć sam prije spavanja, a mislim i u toku noći isto imala malo grčeva i lagana probadanja, ma bit će to sve ok samo......mi na potpomognutoj smo uvijek u strahu nekom, ali znam cura koje su prirodno ostale trudne i imaju iste o i slične upitnike iznad glave kao i ja sad, nema mi druge nego čekati taj petak........ hvala vam drage moje još jednom .....ma šta bi ja bez vas

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Svaka je žena uvijek pomalo u strahu za bebu...a pogotovo mogu misliti kako je curama sa potpomognute. Bit je u tome da se trebamo boriti protiv tog straha onoliko koliko to možemo.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ninči

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

opusti se i ne brini (premda iz iskustva znam koliko je to teško). kad sam ja bila na početku T strašno su me pekle grudi i onda jedan dan ništa (mislim da je isto bio 6tj T), ono uhvatila me panika već sam zabrijala da je gotovo, a ono na uzv srčeko vrijedno kuca. tako da nije ništa neobično da se simptomi povuku, ja sam se tek malo smirila kad sam počela osjećat bebu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala vam curke vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •