-
-
blekonjić, ajde se lijepo opusti i polako...pa ne može se stalno nešto događati
sigurna sam da će doktor u petak potvrditi da je sve u najboljem redu!
-
-
Blekonja da ti čestitam i poželim sve najbolje, a sada se pripremi da će ti stalno nešto biti "sumnjivo", premali ili preveliki stomak, kada žiga zašto da, ako ne zašto ništa ne osjećam.
Ista sam takva, danas 19 sedmica okruglo i po svemu sudeći tako će ostati do kraja.
Čuvaj se i pazi.
-
Da li je moguće da simptomi samo tako "nestanu"? Jeli to probadanje moglo bit posljedica postupka, a da pravi simptomi trudnoće tek trebaju doći?
Ma sigurna sam da je sve u redu, samo se pitam... ne bi valjda bilo dobro ni da uvijek boli? Eh, prava se javila... Valjda će se javit neka cura sa sličnim iskustvom.
A ja vibram iz sve snage i jedva čekam petak da nas obraduješ sa lipim vijestima.
-
Ovo prava se javila sam mislila na sebe, naravno!
-
Ja ti tu ne mogu puno pomoći ali sam ti se javila da ti dam podršku da izdržiš do petka i da nam javiš divne vjesti kako je sve ok. Na žalost sve mi koje prolazimo kroz sve ovo uvjek planiramo da imamo neku bol i signale ali vjerujem da je sve ok i da se nećeš nervirati. Bože stvarno se pitam kako ostati normalan posle svega? Šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
-
Prvo da ti čestitam na trudnoći!
Nisam sa potpomognute, ali sam 3. put trudna pa da ti odgovorim iz svog iskustva. Evo, sad mi je 3. trudnoća pa mi ni u jednoj nije bilo isto. Niti od žene do žene nije sve isto. Mene je recimo tek sad u 3. trudnoći tako bolilo kako opisuješ. U prošle dvije nisam nikakvu bol osjetila, a bilo je sve u najboljem redu. I sad u 3. me bolilo jedno 2 dana, ne duže.
Samo se ti opusti kako su ti cure rekle. Probaj sve stresne misli izbaciti iz glave. Znam da je teško, ali isplati se za naše bebe!
-
-
Svaka je žena uvijek pomalo u strahu za bebu...a pogotovo mogu misliti kako je curama sa potpomognute. Bit je u tome da se trebamo boriti protiv tog straha onoliko koliko to možemo.
-
-
opusti se i ne brini (premda iz iskustva znam koliko je to teško). kad sam ja bila na početku T strašno su me pekle grudi i onda jedan dan ništa (mislim da je isto bio 6tj T), ono uhvatila me panika već sam zabrijala da je gotovo, a ono na uzv srčeko vrijedno kuca. tako da nije ništa neobično da se simptomi povuku, ja sam se tek malo smirila kad sam počela osjećat bebu.
-
hvala vam curke
vas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma