Što koristite kad djeci perete guzu napr. na lavabou? Govance nečim moram oprati, dakle trebam sapun, a često pjena iscuri malo po pišici i to je peče. Dakle koji dječji sapun/gel/štoliveć pouzdano ne izaziva pečenje?
Što koristite kad djeci perete guzu napr. na lavabou? Govance nečim moram oprati, dakle trebam sapun, a često pjena iscuri malo po pišici i to je peče. Dakle koji dječji sapun/gel/štoliveć pouzdano ne izaziva pečenje?
****, bez svakavih cuda u sastavu, kupim onaj na pumpicu pa lakse manevriramo..
Weledin kruti sapun od nevena.
čoksa, kupi joj sebamed baby sapun u apoteci. zapravo ne sadrži sapun, ne isušuje i vjerujem da je neće smetati. skuplji je od običnog sapuna, mislim nekih 20-ak kn ali traje beskonačno.
Moram pitati: koliko je staro dijete?
Zašto mu treba prati guzu sapunom?
Stvarno me zanima, jer kao što sam rekla prali smo guzu pod pipom do kad je bio u pelenama (znači do cca 2. godine), kad je več normalno jeo, ali kakica nikad nije bila takva da bi mi pranje zahtjevalo dodatni sapun.
Napominjem zato, iz posta mi se čini da je curica u pitanju i mislim da to "curenje sapuna" u pišicu može napraviti veliku štetu tamo prisutnoj flori.
Posljednje uređivanje od Anemona : 05.05.2010. at 08:37
Nije nesto dobra precesta uporaba sapuna, ali ovisi o konzistenciji stolice. Iskustvo moje kćeri bas ide tome u prilog.To je samo vodom bilo jako tesko oprat kak spada. Kap sapuna i sve je lakse.
Fala, probat ću nešto od napisanog.
Nda...ne znam kakve su kakice vaše djece, ali ova moja oduvijek kaka suhe pudinge, a nakon obavljena posla najdraže joj je odmah sjesti. Alergična je na brisanje maramicama (mislim, pošizi na trljanje), pa nam preostaje samo voda i nešto za što brže obavljanje pranja. Ušla je u fazu da se neće ni tuširati ni kupati, a o pranju kose razmišljamo tek povremeno
:socijalna služba kuca na vrata:
ja sam baš jučer kupila Eucerin "sapun bez sapuna", tj, sapun za kožu osjetljivu na djelovanje sapuna!
cca 30kn u ljekarni!
Ja sam koristila najobičnije dječje sapune iz dm-a (Becutan, Nivea, Johnson) i nikad se nije žalila da je peče.
Ali koristim ih samo kad se kupa, ne svaki put kad se pokaki.
Mi koristimo općenito za pranje neki uljni gel od Aderme, ne peče.